Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 5:48:00 πμ
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007 05:50

Σιδηρόγλου: Παραλάβαμε μια διαλυμένη ομάδα

 Τα μέλη και τους φίλους της Α.Ε. Πολυκάστρου ενημέρωσε για όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο η διοίκησή του, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυκάστρου.
Ο πρόεδρος του Τ.Α.Π. Φώτης Σιδηρόγλου ενημέρωσε κυρίως για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά κυρίως για τις προσφυγές που προέκυψαν από ποδοσφαιριστές της ομάδας επί διοίκησης Σαραμτζή. Προχώρησε αναλυτικά για τα χρέη που παρέλαβε η διοίκησή του σε Ι.Κ.Α., Εφορία, Εμπόρους κ.α., γεγονός, όπως είπε, που δυσκόλεψε τις κινήσεις της.
«Παραλάβαμε μια διαλυμένη ομάδα και νοικοκυρέψαμε τα πράγματα. Κάναμε τον Ερασιτέχνη έναν ζωντανό οργανισμό, με τμήματα ακαδημίας» είπε ο κ. Σιδηρόγλου ενώ μίλησε και για τη δημιουργία της ομάδας νέων που θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο, καθώς από τη νέα σαιζόν θα συμμετέχει υποχρεωτικά στο πρωτάθλημα.
Το λόγο πήραν αρκετά μέλη του συλλόγου, τα οποία επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους την υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα. Μεταξύ αυτών παραβρέθηκαν, οΔήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης, ο πρώην δήμαρχος Δ. Κουλίνας, ο δημ. σύμβουλος Χρ. Καραθόδωρος.
Στη συνέλευση προήδρευσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πολυκάστρου Λ. Ευθυμιάδης, ενώ χρέη πρακτικογράφου εκτέλεσε ο Ι. Τυφούδης.