Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 5:09:25 πμ
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 14:03

Στα ιδιόκτητα γραφεία του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου διοργανώθηκαν το Σάββατο 30 Μαρτίου, τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Η ανταπόκριση από την τοπική κοινότητα και τους επαγγελματίες του κλάδου ήταν πέραν των προσδοκιών μας.

 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε το μέλος του ΔΣ Απόστολος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε  πως ο ΦΣ Κιλκίς προάγει την ποιότητα της φαρμακευτικής περίθαλψης και την εκπαίδευση των φαρμακοποιών καθώς και ότι οι νέες εγκαταστάσεις ανοίγουν νέους ορίζοντες για την επαγγελματική ανάπτυξη των μελών και την ενίσχυση των σχέσεων  με την τοπική κοινότητα.

          Μετά τον αγιασμό από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίο, χαιρέτησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Κατσιάνος και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και στην προσφορά του στα τοπικά δρώμενα.       

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό εκλεκτοί καλεσμένοι, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργαντάς, ο Ευρωβουλευτής κ. Κυμπουρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Κιλκίς κ. Βεργίδης , ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδης και η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Γκόλιαρη. Τέλος ο πρώην Πρόεδρος του ΦΣ Κιλκίς κ Αγαθόπουλος, έκανε μια ιστορική αναδρομή στη σύσταση, στην οργάνωση και στη δραστηριοποίηση του ΦΣ Κιλκίς. Κοντά μας σε αυτή την ξεχωριστή, συγκινητική και ιστορική περίσταση, ήταν εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, κομματικών οργανώσεων, πολιτευτές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, συμβάλλοντας στην επιτυχή ολοκλήρωση των εγκαινίων μας. Η παρουσία και η υποστήριξή σας ήταν ανεκτίμητη και αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς