Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 10:18:35 μμ
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 09:29

ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ - ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 1-3 Αντιστάθηκαν θαρραλέα

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα η Προοδευτική Σταυροχωρίου αλλά «κοίταξε στα μάτια» το πρωτοπόρο Πάϊκο Γουμένισσας και αγωνίστηκε με χαρακτηριστικό πάθος και δύναμη. Ωστόσο αυτά δεν ήταν αρκετά για να κάμψουν την εμπειρία και τον «αέρα» των πρωτοπόρων, οι οποίοι διατήρησαν την μοναξιά της πρώτης θέσης, επικρατώντας με 1-3.

Στο πρώτο ημίχρονο τα δύο συγκροτήματα μοιράστηκαν την υπεροχή αλλά όχι και τα γκολ αφού στο 20’ ο Γρηγοράκης άνοιξε το σκορ για το Πάϊκο, το οποίο στο εν λόγω διάστημα είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.
Στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ο Νικολαϊδης ισοφάρισε για την Προοδευτική και το μας πήρε άλλη διάσταση, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοση τους και να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Ακόμα και όταν δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα και πάλι από τον Γρηγοράκη δεν πτοήθηκαν και δυσκόλεψαν τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν και τρίτο τέρμα από τον αρχιεκτελεστή της κατηγορίας Γρηγοράκη, ο οποίος σημείωσε ακόμη μια επιτυχία, χάρη στα τρία τέρματα που πέτυχε.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κεμεντσετσίδης
ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙ: Κ. Γιαννόπουλος, Χρ. Κετικίδης (15’ Λ. Δελήπαλτας), Αχ. Παρασκευόπουλος, Αθ. Νικολαϊδης, Θ. Μαλάτος (23’ Γ. Γεωργιάδης), Α. Κόλα, Μ. Κοσμερίδης, Αθ. Λουκοβίτης, Φ. Κόλα, Β. Παπουνίδης.
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Δ. Νεδελα΄τος, Γ. Γιάντσης, Ν. Γρηγοράκης, Χρ. Δημητρίου, Ε. κουρουγιαννίδης, Αν. Γκοτζίδης, Στ. Κουβατσίδης (66’ Αθ. Βουτσάς), Ν. Παυλίδης, Πρ. Γρηγοράκης, Γ. Σαμουηλίδης (86’ Χρ. Τουλούπης), Λ. Αθανασιάδης (80’ Γ. Πεχλιβάνης).