Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:21:38 πμ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:56

Στη Sunlight Technosystems αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Sunlight Technosystems στο Πεδινό  - Κιλκίς,  μέλος της Sunlight Group, που δίνει προστιθέμενη αξία, ενώ παράλληλα τονώνει την εγχώρια βιομηχανία και μάλιστα σε μία ακριτική περιοχή της χώρας, όπως είναι το Κιλκίς.

 

Η Sunlight Technosystems υλοποιεί ένα μεγαλόπνοο επενδυτικό πλάνο, ώστε να διευρύνει το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο και να γίνει πιο ανταγωνιστική διεθνώς.  Παράλληλα, στηρίζει την αύξηση της απασχόλησης και ιδιαίτερα την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας στο Κιλκίς, καθώς σχεδιάζει στο άμεσο προσεχές μέλλον να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργώντας νέες και ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας.

Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη, την συνεργάτιδα του φορέα σε θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα, το Διοικ. Προϊστάμενο Γεώργιο Ηλιάδη και την Προϊσταμένη Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών Αγγελική Παυλίδου.

Τα στελέχη του Επιμελητηρίου Κιλκίς τα υποδέχθηκαν, ο Γεώργιος Δοκουζγιάννης, Πρόεδρος του ΔΣ της Sunlight Technosystems, ο Γιάννης Χατζηδάκης, Γενικός Διευθυντής της Sunlight Technosystems,  η κυρία Θεοδοσία Μαρκοπούλου, Οικονομική Διευθύντρια ο κύριος Σπύρος Νάκος, Επικεφαλής Τοπικών Κοινωνιών  και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Sunlight Group και ο Χρήστος Τσαλουχίδης, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Πρόεδρος κ. Χατζημλάδης Χρήστος, αφού συνεχάρη τους οικοδεσπότες για την μοναδική επένδυση στην περιοχή μας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Κιλκίς, για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων στην Π.Ε Κιλκίς.