Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 3:04:43 πμ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007 05:15

Στην Αξιούπολη η γιορτή του Κ.Κ.Σ.

 Μεγάλη επιτυχία  σημείωσε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο τσάι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης  Κιλκίς, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε εκτός της πόλης του Κιλκίς, και συγκεκριμένα στην Αξιούπολη. Η Δήμαρχος της Αξιούπολης Σόνια  Συμεωνίδου δέχτηκε με χαρά να φιλοξενήσει τα παιδιά και τους ανθρώπους του Κ.Κ.Σ.
  Θετικά ανταποκρίθηκε και ο ιερέας της Εκκλησίας «Άξιον Εστί», πάτερ Δωρόθεος, ο οποίος παραχώρησε την αίθουσα εκδηλώσεων της Εκκλησίας και μαζί με ενορίτισσες ανέλαβαν την προετοιμασία  των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στη γιορτή. Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Προέδρου του ΟΠΟΝΓΔΑ Μαρίας Χασάπη.
  Με ανακοίνωσή του το Κέντρο, «ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη της χορωδίας του Δήμου Αξιούπολης, καθώς και το Μαέστρο Θανάση Πατρίκιο, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μας, ψάλλοντας Βυζαντινά Κάλαντα. Επίσης, θερμά ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Χαμουρούδη και την ορχήστρα του, οι οποίοι αφιλοκερδώς διασκέδασαν τον κόσμο με το λαϊκό τους πρόγραμμα.
  Την όμορφη εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Κιλκίς, η Δήμαρχος Αξιούπολης, νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αξιουπολής, ο Διοικητής 3ΝΚ Ταξιαρχίας Πεζικού Πολυκάστρου, ο Διοικητής του 591 Τάγματος Πεζικού Αξιούπολης, οι γονείς των παιδιών του Κ.Κ.Σ και πλήθος άλλου κόσμου, που για πρώτη φορά είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε.
  Τα παιδιά παρουσίασαν ένα σύντομο χριστουγεννιάτικο δρώμενο το οποίο επιμελήθηκαν οι εκπαιδεύτριες του Κ.Ε.Ε  κ. Κυριακή Ματσακίδου και  Ευδοκία Καλλίνη, και παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του Γυμναστή  Γιώργου Χαριτωνίδη.
  Στα παιδιά έδωσαν δώρα ο Νομάρχης, ο κ. Ανθρακίδης, ο οποίος είναι και ο νεότερος δωρητής του Κ.Κ.Σ, ο κ. Λύκας, καθώς και η δήμαρχος της Αξιούπολης κα. Συμεωνίδου.
  Για τη συνολική προσφορά τους  στο Κέντρο βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα από τον Νομάρχη, η εκπρόσωπος της KLEEMAΝN κα. Κουρουζίδου -η οποία δήλωσε ότι η KLEEMANΝ το ποσό  των 2.500 ευρώ που θα διέθετε  για χριστουγεννιάτικες κάρτες το διαθέτει στο ΚΚΣ- και από την Πρόεδρο του Κέντρου  Κοινωνικής Στήριξης Καλλισθένη Πάκα, ο κ. Ανθρακίδης Νίκος.
  Εμείς για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, στην πρώτη μας εκδήλωση που έλαβε χώρα στην περιοχή της Παιονίας.
  Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο Έτος».