Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 3:32:47 μμ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008 05:03

Στον πεζόδρομο οι επιστήμονες κατά του ασφαλιστικού

 Στο δρόμο και εν προκειμένω στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου κατέρχονται οι θιγόμενοι από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης επιστήμονες του Κιλκίς. Ο σύλλογος μηχανικών και η Ν.Ε Ν. Κιλκίς του ΤΕΕ «Καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ενάντια στο απαράδεκτο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση προς ψήφιση.

Την Τετάρτη στις 19 Μαρτίου, οι μηχανικοί του νομού Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους απέναντι σε κάθε προσπάθεια που με πρόσχημα την δήθεν αναμόρωση του ασφαλιστικού, στοχεύει στην διάλυση του κράτους πρόνοιας και στην συρρίκνωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Οι μηχανικοί απορρίπτουν κάθε σκέψη για διάλυση του ΤΣΜΕΔΕ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Ο αγώνας συνεχίζεται και το μέτωπο της αντίθεσης στα σχέδια της κυβέρνησης για την διάλυση του ΤΣΜΕΔΕ γίνεται υπόθεση της ενωτικής και αποτελεσματικής αντίστασης όλου του τεχνικού κόσμου.
Τετάρτη 19 Μαρτίου στις δέκα και τριάντα στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου (πεζόδρομος) και 21ης Ιουνίου.
Όλοι στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας.»  αναφέρεται στην ανακοίνωση - πρόσκληση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην εν λόγω κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι δικηγόροι και γιατροί του νομού, των οποίων τα ταμεία προβλέπεται να ενοποιηθούν με το νομοσχέδιο της κ. Πετραλιά στο ενιαίο ταμείο επιστημόνων.