Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:27:28 πμ
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2007 08:56

Συγκίνηση για Γ. Καρακασίδη

 εράνοι του Πολυκάστρου διοργάνωσαν φιλικό παιχνίδι με τους βετεράνους του Ηρακλή, θέλοντας να αποδώσουν τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον συμπαίκτη και φίλο τους, που τους ένωνε η αγάπη τους για την Α.Ε.Π.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Παυλίδης μίλησε για την προσωπικότητα και την προσφορά του Γιάννη Καρακασίδη σκορπίζοντας την συγκίνηση σε όλους ενώ εξήρε την στάση της γυναίκας του και των δύο παιδιών, που άφησε πίσω του ο εκλιπών, αποτελώντας όπως είπε φωτεινό οδηγό για όλους μας. Στη συνέχεια άφησαν λίγα λουλούδια στη φωτογραφία του, από τον Ηρακλή ο Παγώνης Βακαλόπουλος και από την Α.Ε.Π. ο Κωνσταντίνος Μελλίδης για την ΑΕΠ..
Για την ιστορία ο Ηρακλής κέρδισε με 4-3. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν από δύο οι Γ. Παπαδόπουλος και Μάντζας και για τους γηπεδούχους, δύο ο Πολωνός και ένα ο Μουστάκας, ενώ οι παλαίμαχοι και των δύο ομάδων απέδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει την τέχνη του ποδοσφαίρου, προσφέροντας γκολ και θέαμα.
Στον αγώνα παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, συνάδελφοι του εκλιπόντος από τον Δήμο Πολυκάστρου και ο πρόεδρος της ΑΕΠ Φώτης Σιδηρόγλου.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ναλμπάντης (Τσιτενίδης-Παπαχρήστου) του ΣΔ Κιλκίς.
ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Καλτσάς (προπονητής) Σμυδάκης, Δεβετζόπουλος, Παυλίδης, Μελλίδης, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης, Μουρατίδης, Μωυσιάδης, Τσανικίδης, Αβραμίδης, Ζωητσούδης, Μπασάκος, Μουστάκας, Κουλίνας, Καραγεωργούδης, Σούρλας, Τσαλικόπουλος, Ι. Ιωαννίδης, Δημ. Βακαλόπουλος, Παναγιωτίδης, Καπνόπουλος, Γ. Ευθυμιάδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσαλουχίδης (προπονητής), Καλαϊτζίδης, Χασεκίδης, Περγαμηνέλης, Τομπουλίδης, Μάντζας, Καραϊσκος, Παπαιωάννου, Λαμπριανίδης, Παγώνης Βακαλόπουλος, Καραλής, Τουντζιάρης, Παπαδόπουλος, Φιλιππιάδης.