Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:19:53 πμ
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:32

Συγχαρητήρια στον εθελοντισμό της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου!

ethelontismos
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθεια, που ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αμείωτο σθένος, από τον εθελοντή πρασίνου Σιδηρόπουλο Ηρακλή, κάτοικο Ηλιολούστου, για τη φύτευση συνολικά 850 φυτών (και συνεχίζει ακόμη να φυτεύει) στην περιοχή όπου βρίσκεται το φράγμα του χωριού του.
Στο ξεκίνημά του βοήθησαν, ο Κων/νίδης Γιάννης, ο Παγιωτίδης Γιώργος (χρησιμοποιώντας το τρακτέρ του για τη μεταφορά των δέντρων), καθώς επίσης και ο Ποντιακός Σύλλογος Ηλιολούστου.
Σήμερα ο εθελοντισμός συνεχίζεται δια του Σιδηρόπουλου Ηρακλή ο οποίος παραμένει πιστός παρέχοντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για το πράσινο! Φροντίζει τα δέντρα παρέχοντάς τους το απαραίτητο για την ανάπτυξή τους  νερό! Στην προσπάθεια αυτή στέκεται αρωγός o Aντιδήμαρχος της ΔΕ Χέρσου, Θ. Τζώτζος, με την τεχνική στήριξη για την υδροδότηση και τη διάνοιξη λάκκων καθώς  επίσης το φυτώριο του Κ. Τσαμπάζη, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα με τη δωρεά των 800 φυτών!
Βέβαια συγχαρητήρια αξίζουν και σ’ όλους τους εθελοντές πρασίνου της Δ.Ε. Χέρσου οι οποίοι με τη σειρά τους συνεισφέρουν φυτεύοντας και κυρίως εξασφαλίζοντας το απαραίτητο για την ανάπτυξη των δέντρων νερό!
Στο Χέρσο οι εθελοντές πρασίνου είναι οι, Προσκόλης Χρήστος, ο Βασιλειάδης  Βαγγέλης, ο Ισαακίδης Θόδωρος, ο Κεσίδης Χαράλαμπος, ο Καραγιαννίδης Γιώργος με τους μαθητές του, ο Ανθουσίδης Νίκος, ο Μπίμπασης Χρήστος, ο Γεωργιάδης Ηλίας και ο Θωμαΐδης Θεόδωρος. Αρωγός το φυτώριο του Κ. Εμμανουηλίδη και το Δασαρχείο μας.
Στο Ελευθεροχώρι εθελοντής  πρασίνου είναι ο Κανδάλης Πέτρος.
Στην Αγία Κυριακή εθελοντής πρασίνου είναι η Κυριαζίδου Ελένη.
Στη Μ.Στέρνα εθελοντές πρασίνου είναι ο Σιδερίδης Σάββας, ο Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος και ο Σιδερίδης Δημήτρης.
Στην Καλίνδρια εθελοντής πρασίνου είναι ο Γαλανάκης Ι. Μιχάλης.
Στην Πλαγιά εθελοντής πρασίνου είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
Αν κάθε χωριό έχει ορισμένους ενεργούς πολίτες – εθελοντές στον τομέα του πρασίνου τότε μπορούν να γίνουν θαύματα!
Γίνε και συ εθελοντής πρασίνου με το δικό σου τρόπο!

Σιδηροπούλου Δέσποινα
Γεωπόνος ΔΕ Χέρσου