Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 2:34:48 μμ
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 08:38

Σύγχρονο Διοικητήριο στο νοσοκομείο Γουμένισσας

Νέο Διοικητήριο απέκτησε το νοσοκομείο Γουμενισσας, όπου ξεκίνησαν και οι εργασίες ανακαίνισης του, με στόχο σε λίγους μήνες να είναι ένα σύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο διοικητής του νοσοκομείου Γουμενισσας Θεόδωρος Γκοράνης αναφέρει:  «Έχω την ιδιαίτερη χαρά  να ενημερώσω τους κατοίκους των Δήμων που ανήκουν στην ζώνη ευθύνης του νοσοκομείου μας  ( Γουμένισσας, Αξιουπολη, Ευρωπου) ότι θα εξυπηρετούνται για τις συναλλαγές του με τις Διοικητικές υπηρεσίες, στο νέο σύγχρονο κτίριο της  Διοίκησης, ένα κτίριο το  οποίο χάρη στα σχέδια του πολιτικού μηχανικού κ Ν. Ταχτσίδη σέβεται την μακεδονική αρχιτεκτονική του τόπου που εδρεύει.

Μόλις ένα χρόνο και λίγους μήνες , το κοινό μας όραμα  εμού και του Νομάρχη Κιλκίς  κ Μπαλάσκα Ευάγγελλου είναι πλέον πραγματικότητα. Παράλληλα άρχισαν και οι εργασίες στο νοσοκομείο μας για την διαμόρφωση νέων χώρων με σκοπό την δημιουργία θαλάμων, χώρων αποθήκευσης κ.τ.λ. αλλά και η εξ ολοκλήρου ανακαίνιση των μαγειρείων μας με προδιαγραφές που θα εγγυώνται άριστη ποιότητα φαγητού, και τις άριστες συνθήκες υγιεινής όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Ε.Ε.. Επομένως σε λίγους μήνες από σήμερα, το Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας αλλάζει πρόσωπο για πάντα, γίνεται πιο σύγχρονο, αυξάνονται οι θάλαμοι του άρα και οι κλίνες του, όπως προβλέψαμε και στο νέο οργανισμό μας που καταθέσαμε στην 4Η  ΥΠΕ Μακεδονίας και Θρακης, με προοπτική και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα.
Θα ήθελα παράλληλα να ζητήσω, την κατανόηση και την υπομονή των ασθενών μας που νοσηλεύονται, αλλά και των επισκεπτών για την χρονική περίοδο που εκτελούνται τα έργα και θα τελειώσουν σύμφωνα με τις μελέτες σε λίγους μήνες.
Όταν αυτό ολοκληρωθούν θα έχω την ηθική ικανοποίηση ότι πέτυχα το στόχο μου για ένα πρότυπο Νοσοκομείο, που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού, που θα σέβεται την αξιοπρέπεια και τις απαιτήσεις των  συνανθρώπων που πάσχουν, και θα μας εμπιστεύονται το πολύτιμο αγαθό την υγεία του».