Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 7:23:38 μμ
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2008 07:21

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Νέες επιτυχίες της Αστυνομίας στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.
Την Πέμπτη 31 Ιανουρίου και στο Κιλκίς απο αστυνομικούς τς Ο.Δ.Ν. του Τ.Α. Κιλκίς, συνέλήφθη ένας ημεδαπος, έτων 40, διότι κατά νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 69 γραμμαρίων, τρία  φιξάκια ηρωίνης συνολικού βάρους 4,1 γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους δέκα  γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ακόμη, στις 23 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Ο.Δ.Ν. του Τ.Α. Κιλκίς συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ετών 41 και 27, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε να κατέχουν συνολική ποσότητα κάνναβης 2,6 γραμ., ηρωίνης 18,2 γραμ, ένα φιξάκι ηρωίνης καθαρού βάρους 2,5 γραμ. και τρία ναρκωτικά δισκία.
Στη συνέχεια, σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία ενός ημεδαπού, ετών 41, από τον οποίο προμηθεύτηκαν τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν 370 γραμμ. κάνναβης και 69 συνολικά ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών καθώς και τα δισκία κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία απεστάλησαν από το Τ.Α, στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Πλαστό διαβατήριο
Την 24-01-2008 και ώρα 16.30 στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων Κιλκίς απο Αστυνομικούς του Α.Τ. Ευζώνων, συνέληφθησαν ένας πολίτης Ιράκ ο οποίος προτιθέμενος να εξέλθει της χωρας μας, κατά τον διενεργηθέντα διαβατηριακό έλεγχο επέδειξε πλαστό κοινό διαβατήριο Μ. Βρετανίας το οποίο προμηθεύτηκε από άγνωστο αλλοδαπό στην Αθήνα έναντι χρηματικού ποσού.
Ο συλληφθείς με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία από το Α.Τ. Ευζώνων για παράβαση του άρθρου 217 του Π.Κ. (πλαστογραφια πιστοποιητικών) σε συνδ. με τον άρθρο 87 του Ν. 3386/05 “περί αλλοδαπών” θα οδηγηθεί στον κ. Εισσαγγελέα Πλημμελιοδικών Κιλκίς.