Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, 11:59:50 μμ
Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 20:26

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Νίκου Ταχτσίδη

Συντάκτης:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, δικηγόρος.

Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς.

 

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, των Δημοτικών Συμβούλων, των εργαζομένων στο Δήμο Κιλκίς αλλά και όλων των συμπολιτών μας, εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος  τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η ενεργητικότητα, η απλότητα και η αγάπη του για τον τόπο μας υπήρξαν κάποιες μόνο από τις πολλές αρετές της προσωπικότητας του προσφιλούς σε όλους μας Νίκου.

Αρετές οι οποίες θα μας θυμίζουν πάντοτε έναν μαχητή και υπηρέτη της κοινωνίας του Κιλκίς η οποία από σήμερα μετά την απώλεια του είναι φτωχότερη.

Ακούραστος και φιλότιμος προσέφερε απλόχερα στον συνάνθρωπο αλλά και στην κοινωνία κάθε ικμάδα του εαυτού του για να επιλύσει κάθε ζήτημα που προέκυπτε καθημερινά.

Γι΄ αυτό ο ευγενής πατριώτης Νίκος Ταχτσίδης δεν θα λείψει μόνο από την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και από όλους όσους τον γνώρισαν και είχαν την τύχη να συνεργασθούν μαζί του.

Αιώνια η μνήμη του.

Θερμά συλλυπητήρια     

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

 

 

ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ (ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΛΚΙΣ)

Σ Υ Λ Λ Υ Π Η Τ Η Ρ Ι Ο

Για την απώλεια του ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ, Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κιλκίς εκφράζουμε ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ τα θερμότατα  συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Νίκου Ταχτσίδη σκόρπισε θλίψη και οδύνη σε όλη την μικρή μας κοινωνία για τον χαμό ενός τόσο ικανού ανθρώπου που υπηρέτησε επί χρόνια, από πολύ νεαρός σε ηλικία ακόμη, τον συνάνθρωπο του.

Με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά για να προσφέρει και αυτός και να βάλει ένα λιθαράκι για να πάει μπροστά ο νομός Κιλκίς.

Δυναμικός και υπεύθυνος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να διασφαλίσει συνθήκες καλύτερης ζωής για τις επόμενες γενιές, τα νέα παιδιά.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο Νίκο.

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΘΕΜΑ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ

  Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Ταχτσίδη για τον αδόκητο θάνατο του.

  Ενός δημιουργικού και ιδιαίτερα δραστήριου ατόμου, με αποδεδειγμένες ικανότητες αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες.

  Η τοπική κοινωνία και ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης απώλεσαν σήμερα ένα σπουδαίο άτομο που συνεισέφερε με όλες του τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του τόπου μας. 

  Αιωνία του η μνήμη.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς

Ο Γραμματέας

Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Eκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος Νίκου Ταχτσίδη.

Η ξαφνική είδηση της απώλειας ενός νέου ανθρώπου που προσέφερε πολλά στον τόπο του είναι μεγάλο πλήγμα για την τοπική αυτοδιοίκηση και για το Ν. Κιλκίς.

Ευγενής και συνεπής στις αρχές του ήταν παρών σε κάθε προσπάθεια και ενέργεια που θα απέφερε οφέλη για τους συμπατριώτες του.

Ο Νίκος Ταχτσίδης δεν θα ξεχασθεί και θα τον θυμόμαστε πάντα.

Εύχομαι δύναμη και κουράγιο και την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ