Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 6:20:52 πμ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:55

Συμμετοχή σε μεγάλη έκθεση η ΣΑΝΙΔΑΣ

Σε μια από τις πιο δυναμικές εκθέσεις των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης έλαβε μέρος η Εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ - ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Στο Plovdiv της Βουλγαρίας (Φιλιππούπολη) τα Ελληνικά προϊόντα εντυπωσίασαν τους επισκέπτες για την ποιότητα τους και ειδικότερα τα εξειδικευμένα αμπελουργικά μηχανήματα που με την ευρηματικότητα των κατασκευαστών του έδωσαν μια προστιθέμενη αξία στην σύγχρονη καλλιέργεια του αμπελιού.


Σε μια περίοδο αστάθειας είναι πολύ σημαντικό Έλληνες επιχειρηματίες να προβάλουν την χώρα μας σε θεσμούς τόσο σημαντικούς όπως ήταν η Διεθνής Έκθεση AGRA 2009 που ουσιαστικά προετοιμάζει την εξέλιξη της αγοράς της Βουλγαρικής γεωργίας.
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα έσοδα από την γεωργία και στα εισοδήματα των αγροτών και των εργαζομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 2008 μειώθηκαν κατά 4,30εκατοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 2007, αντιθέτως στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία έχουν αυξηθεί κατά 24,5% και 21,4% όπως δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat, που ανακοινώθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.
Αυτά τα δεδομένα για τις υγιείς επιχειρήσεις αποτελούν στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα με αποτέλεσμα, οι ξένοι εκθέτες που πήραν μέρος στην έκθεση να ανέρχονται στους 493-με 6 τοις εκατό περισσότερο από πέρυσι σε ένα σύνολο συμμετοχών που ανέρχεται στις 855 εταιρείες από 370 χώρες.
Στην φετινή έκθεση δόθηκε έμφαση στην εκτεταμένη χρήση της υψηλής τεχνολογίας και επιστημονικές εξελίξεις και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα νέα δεδομένα και να κοιτάξουν το μέλλον με νέες ιδέες, να κάνουν επαφές και να αναπτύξουν συνεργασίες ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Η Διεθνή έκθεση Plovdiv της Βουλγαρίας (Φιλιππούπολη) είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με έκταση 350.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει 17 πολυλειτουργικά εκθεσιακά κιόσκια εξοπλισμένα με όλα όσα είναι απαραίτητα για την προβολή κάθε είδος εμπορεύματος. Ο συνολικός εκθεσιακός χώρος ανέρχεται σε  159.100 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων 64.350 τ.μ. καλύπτονται.
Η εταιρεία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ έδωσε το παρόν, με μια ξεχωριστή παρουσίαση των ιδιαίτερων μηχανημάτων που παράγει, αποδεικνύοντας, ότι είναι μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση που με υψηλά στάνταρ σε ότι αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα που κατασκευάζει, μπαίνει με σίγουρα βήματα και στην αγορά των Βαλκανίων.
Ανανεώνει το ραντεβού με τη συμμετοχή της στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στις:
- 06.09-03-2009 DETROP   ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
- 11.15 –03-2009   7η  Γεωργική –Κτηνοτροφική-Περιβαλλοντική Έκθεση Λάρισας
- 18.21 –03 –2009 VINARIA  Plovdiv  Βουλγαρίας  (Φιλιππούπολη).