Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:01:04 πμ
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 13:59

Συνάντηση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε συνάντηση με την Βουλεύτρια Νομού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ, κα Ειρήνη Αγαθοπούλου.

 

Ενόψει της επικείμενης κατάθεσης νομοσχεδίου αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), υπήρξε ενημέρωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για θέματα τοπικού και πανελλήνιου ενδιαφέροντος που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και έχουν αναδειχθεί από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ.

Από την πλευρά της η κ. Αγαθοπούλου διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ένωσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και προσπαθεί να δώσει λύσεις και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται σε επεξεργασία ένα καθολικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ένοπλες δυνάμεις, που αφορά τα μισθολογικά, τις κρίσεις, τις μεταθέσεις κοκ και συζητούνται και οι προτάσεις που έχουν καταθέσει και καταθέτουν οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησαν την κα Αγαθοπούλου για το θετικό κλίμα στο οποίο έλαβε χώρα η συνάντηση, ενδεικτικό του ισχυρού ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της ήδη αγαστής συνεργασίας, με γνώμονα την ανάδειξη και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.