Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 9:47:35 μμ
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 14:57

Σύσκεψη Μπαλάσκα για τα οδικά δίκτυα

mpalaskas


Ο Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, συναντήθηκε στο γραφείο του με υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συζήτησαν διεξοδικά την πορεία των οδικών έργων του νομού. Συγκεκριμένα, ως προς το τμήμα του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Κιλκίς- Δοϊράνη», από «Κόμβο Νέας Σάντας μέχρι Κόμβο Μυγδωνίας», έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και το έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του προσεχούς Οκτωβρίου.
Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας γνωστοποίησαν στο Νομάρχη ότι με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης του ανωτέρω τμήματος, η Περιφέρεια θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την ένταξη και δημοπράτηση του τμήματος «Κόμβος Μαυρονερίου – Είσοδος Κιλκίς».
Τέλος, ως προς το τμήμα του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Κιλκίς- Δοϊράνη», από «Κόμβο Σταυροχωρίου μέχρι Κόμβο Δροσάτου», ο μελετητής του έργου, που ήταν παρών στη σύσκεψη, ενημέρωσε το Νομάρχη ότι η ολοκλήρωση της μελέτης του έργου αναμένεται περίπου σ’ ένα χρόνο, εφόσον συνεχιστεί η ομαλή ροή χρηματοδότησης.