Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 8:31:52 πμ
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007 08:31

Σύσκεψη συνδικαλιστών ΠΑΜΕ για ασφαλιστικό

 Πλατιά σύσκεψη συνδικαλιστών για το ασφαλιστικό οργανώνει η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρεται:
«Η επίθεση στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται αμείωτη. Με προπομπό τον εκπρόσωπο των Βιομηχάνων, Αναλυτή, εκτελεί τη συνταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ που θέλουν μείωση του κόστους εργασίας για αύξηση των κερδών τους.
Πριν καν ξεκινήσει ο ψευδεπίγραφος κοινωνικός διάλογος, πριν ετοιμάσει η κυβέρνηση σχέδια νόμου στη Βουλή, πρέπει να προλάβουμε να διεκδικήσουμε λύσεις ελάφρυνσης από τα μεγάλα βάσανα που έχουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Να αντιτάξουμε τις δικές μας θέσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση, τους μισθούς, τα μεροκάματα, τη σύνταξη, την Παιδεία και την Υγεία.
Καμιά εμπιστοσύνη στις πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Στήριξαν και στηρίζουν τις αντιασφαλιστικές επιλογές (Νόμος Ρέππα), δεν μπορούν να οργανώνουν τον αγώνα στην κατεύθυνση της ρήξης με τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ με στόχο την καλύτερη οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων ενάντια στην παραπέρα κατεδάφιση του κοινωνικοασφαλιστικού, οργανώνει πλατιά σύσκεψη συνδικάτων, συνδικαλιστών και εργαζομένων, τη Δευτέρα 15 Οκτώβρη, στις 7:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο».