Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 10:03:36 μμ
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 12:22

Τα ελληνικά προϊόντα της Anatomic Help ξεχωρίζουν και στην Αλγερία

Τα προϊόντα της Ανατόμικ Χελπ αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού επιχειρείν στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία του Κιλκίς κατόρθωσε με την άριστη ποιότητα των προϊόντων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, την εξωστρέφεια και το δυναμικό της  μάρκετιγκ να εξασφαλίσει μια ηγετική θέση σε πολλές αγορές του εξωτερικού.

Μια από τις τελευταίες πρωτοβουλίες της στη διεθνή αγορά ήταν η συμμετοχή της στην   τετραήμερη έκθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων στο Οράν της Αλγερίας.   

Η Ανατόμικ Χελπ συμμετείχε με περίπτερο σε συνεργασία με τον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Αλγερία Sarl GBSM, ενώ της όλης συμμετοχής ηγήθηκε ο πρόεδρος της εταιρείας Στυλιανός Γιαννούλης.

Με το πέρας της έκθεσης έγινε επίσκεψη σε πελάτες και σε άλλες πόλεις (Αλγέρι, Τζέλφα, Σετίφ, Μπίσκρα, Τλεμσέν κ.α.), ενώ οργάνωσε Ημερίδα εκπαίδευσης και ενημέρωσης ιδιοκτητών ορθοπεδικών καταστημάτων και φαρμακοποιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ανατόμικ Χελπ: Με χαρά διαπιστώσαμε ότι υπάρχει αποδοχή των προϊόντων από την αγορά και αύξηση των πωλήσεων με αποτέλεσμα το Brand της Ανατόμικ να είναι ένα από τα κορυφαία στο χώρο των ορθοπεδικών στην Αλγερία.

Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για την επόμενη έκθεση τον Απρίλιο του 2025.