Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 7:52:19 μμ
etpa
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 20:40

Τα πρώτα χαμόγελα για τον 22χρονο Κώστα

Συντάκτης:

Σταθερή, αν και ακόμα  κρίσιμη, εκτιμάται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του άτυχου εργάτη της Αλουμύλ στη  ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του άτυχου 22χρονου εργάτη της βιομηχανίας Αλουμύλ, που τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

 

Σταθερή εκτιμάται πλέον από τους θεράποντες γιατρούς η πορεία της υγείας του 22χρονου Κώστα, αλλά και κρίσιμη ταυτόχρονα μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του. Η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, αντιμετωπίστηκε με άμεση επέμβαση από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου και ο νεαρός νοσηλεύεται έκτοτε στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση από το εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, είναι συγκινητική η αγάπη των κιλκισιωτών και οι αμέτρητες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση του νεαρού Κώστα, που έρχονται να προστεθούν στην αγάπη, την αγωνία και τις προσευχές των δικών του ανθρώπων. Αγάπη και ευχές που θα τις χρειαστεί ο 22χρονος κιλκισιώτης στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του, όπως θα χρειαστεί -και πιστεύουμε πως θα έχει- και τη στήριξη της μεγάλης οικογένειας της Αλουμύλ.