Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 2:34:12 μμ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 12:06

Τέλος εποχής για τα περίπτερα στο εμπορικό κέντρο του Κιλκίς

Το μεγάλο έργο ανάπλασης του εμπορικού κέντρου του Κιλκίς έχει ξεκινήσει και ταυτόχρονα βάζει τέλος στην εποχή των περιπτέρων!

Τρία ήταν τα περίπτερα που παρέμεναν στο κέντρο της πόλης, από τα φανάρια των ΤΑΧΙ μέχρι τα φανάρια της Μητρόπολης, για τα οποία είχε αποφασισθεί η μεταφορά τους σε άλλα σημεία της πόλης.

 

Το πρώτο, απέναντι από τα ΤΑΧΙ, ξηλώθηκε εδώ και καιρό και ταυτόχρονα καταργήθηκε και η άδεια του. Συνεπώς δεν επρόκειτο να μεταφερθεί σε άλλο σημείο.

Ο δήμος Κιλκίς τοποθέτησε τρία νέα περίπτερα εκτός του εμπορικού κέντρου που θα αναμορφωθεί, αλλά οι άδειες είναι δυο και το ένα εκ των νέων περιπτέρων περισσεύει, αυτό στη γωνία των οδών Αγ. Γεωργίου και Σόλωνος, απέναντι από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης! Οι αντιδράσεις για το νέο περίπτερο που στήθηκε στην πλατεία Ειρήνης ήταν πολλές, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα και η λειτουργία του θα ξεκινήσει σύντομα.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Νοέμβρη ξηλώθηκε το περίπτερο μπροστά στην ALPHA BANK και πλέον απομένει το ξήλωμα του μοναδικού περιπτέρου που λειτουργεί στο κέντρο, αυτό που βρίσκεται μπροστά στο κατάστημα της πρώην Εμπορικής Τράπεζας.

Σε λίγες ημέρες αυτά τα δυο περίπτερα θα λειτουργούν στην πλατεία Ειρήνης και στη γωνία της Μητρόπολης και του Πάρκου – Κήπος.