Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 12:02:38 πμ
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009 10:25

«Θέλουμε εκλογές τώρα»

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η ετήσια συνεστίαση της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γουμένισσας με κεντρική ομιλήτρια την βουλευτή Αθηνών Μαρία Δαμανάκη στο κοσμικό κέντρο «Χαρά». Μια συνεστίαση που ξεχώρισε τόσο για την προσέλευση κόσμου όσο και για τον παλμό.
Την εκδήλωση άνοιξε με έναν δυναμικό χαιρετισμό η γραμματέας της Οργάνωσης Αντωνία Κέζου, τονίζοντας την ανάγκη για μια οργανωμένη, ενωμένη και δυνατή δημοτική οργάνωση αλλά και την ανάγκη να αλλάξει πορεία η χώρα.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρώην υπουργός, βουλευτής του νομού Γ. Φλωρίδης, χαιρετίζοντας τους εκπροσώπους του νομού στη γενιά του 1-1-4 Ντίνο Τριαρίδη και Σταύρο Μαρινίδη και καλωσορίζοντας «την φωνή του Πολυτεχνείου» Μαρία Δαμανάκη. Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου με πρωθυπουργό το Γ. Παπανδρέου και ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για το ΠΑΣΟΚ. Την βεβαιότητα για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές εξέφρασε στην ομιλία της η κ. Δαμανάκη η οποία είπε: « Βλέπω σε όλους μας την αγωνία για το κόμμα μας αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται ο τόπο μας. Διαβεβαιώνω ότι η νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι ανάγκη για τον τόπο γιατί δεν μπορούμε άλλο με αυτή την κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές τώρα. Το κόστος στον τόπο είναι μεγάλο για τον τόπο και το γνωρίζουμε αλλά με την κυβέρνηση να παραμένει στο τιμόνι της χώρας το κόστος είναι μεγαλύτερο και δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα. Διεκδικούμε τη νίκη με σχέδιο και σκοπό, όχι για να έρθουμε απλά και πάλι στην εξουσία αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα όπως την δεκαετία του ’80».
Στην συνεστίαση παραβρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Ντίνος Τριαρίδης και Σταύρος Μαρινίδης, το μέλος του Εθν. Συμβουλίου Σ. Τσολάκης, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μακεδονίας Γ. Ζώτος, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λ. Δημητριάδης, ο επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης Γ. Φραγκίδης, οι Δήμαρχοι Κιλκίς Δ. Τερζίδης, Ευρωπού Ε. Κουρτζανίδης και Χέρσου Χ. Ανθρακίδης, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Κ. Αναστασιάδης, οι υπ. βουλευτές του κόμματος Θ. Παραστατίδης και Μ. Αμανατίδου, στελέχη της Νομαρχιακής και Δ. Οργανώσεων, κ.α.
Νωρίτερα, η κ. Δαμανάκη είχε συνάντηση με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων του Δήμου στο ξενοδοχείο «Δημοσθένης» όπου συζητήθηκαν οι πολιτιστικές δραστηριότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.