Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:09:09 μμ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 11:09

Θλίψη στο Κιλκίς. Έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο ακτινολόγος Δημήτρης Σκορδάς

Ένας θαυμάσιος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας, ο γιατρός ακτινολόγος Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους και γενικότερα  στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς.

 

Ο 72χρονος  Δημήτρης Σκορδάς, με καταγωγή από το Σταυροχώρι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν οι γιατροί να τον επαναφέρουν καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2016, ο Δημήτρης Σκορδάς είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ γενικότερα είχε καρδιολογικό πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Δημήτρης Σκορδάς σπούδασε Ιατρική στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε ως ακτινολόγος και μετέπειτα διευθυντής του Τμήματος Ακτινολογίας του Νοσοκομείου Κιλκίς από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Μαζί με την γυναίκα του Εύα απέκτησαν δυο παιδιά, την Φαίη, την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και τον (Αναγνώστη) Νότη Σκορδά, ακτινολόγο γιατρό.

Η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά θα γίνει στον Ιερό Ναό του Σταυροχωρίου, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 3 μ.μ.