Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 3:08:41 πμ
etpa
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007 15:43

Το νέο πρόσωπο της Γουμένισσας

Συντάκτης:
 Τρέχουν και δεν φτάνουν οι ιθύνοντες της ομάδας του Πάϊκου Γουμένισσας, προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα και δυνατή ομάδα, στα πλαίσια των στόχων που έθεσαν, και ένας από αυτούς είναι να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας, αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος. Άλλωστε πέρσι η ομάδα, λίγο έλειψε να υποβιβαστεί στην β΄ ερασιτεχνική.
Με προπονητή το έμπειρο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, η διοίκηση με μεγάλη διάθεση για δουλειά έκλεισε ήδη με πέντε ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετούς παραχώρησε για ένα χρόνο στην ομάδα της Κάρπης.

Στο δυναμικό έχουν ενταχθεί ο τερματοφύλακας Θεοδωρίδης, ο Νότης Κωνσταντινίδης και ο Δάκης Αθανασιάδηςαπό την Ευκαρπία, ο αμυντικός Χρήστος Τουλούπης από τα Κουφάλια και ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Λάζαρος Παπαδόπουλος από το Φίλυρο.
Οι επαφές όμως με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ένα δυνατό ρόστερ, που θα μπορεί να διεκδικήσει πολλά στο επερχόμενο πρωτάθλημα.
Στην ομάδα παρέμειναν οι Νεδέλτσος, Πεχλιβάνης, Γερακάρτσης, Αρδάλης, Γιάντσης, Κουβατσίδης, Τάπος, Χρυσοστομίδης και Οικονόμου. Στον αντίποδα έφυγαν οι Γκελεμπέσης, Αθανάσιος και Αχιλλέας Ηλιάδης, Θεολόγου Μελαδίνης, Λαμοζίδης, Εσκετζής, Τίκας, Μυλωνάς, Δημήτριος και Νίκος Μποτζώρης και Άγγελος Βούζας.
Στην Κάρπη παραχωρήθηκαν οι Χαζτηγεωργίου, Τερζής, Χρυσαφίδης, Στογιαννίτσης, Γέγας, Λαζαρίδης και στον Ευρωπό ο Γιώργος Βαλτάκης.