Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:43:38 πμ
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 22:23

Το νοσοκομείο Κιλκίς βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Γ. Ν. Κιλκίς στη νέα Γ’ Πτέρυγα του νοσοκομείου.
Εκτός από τη διοίκηση και το προσωπικό του ιδρύματος, παρευρέθη σχεδόν το σύνολο της πολιτικής και θεσμικής ηγεσίας του τόπου και πολλοί καλεσμένοι, ο βουλευτής κ. Παραστατίδης, ο βουλευτής κ. Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Σισμανίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμαΐδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Τσογγίδης, ο π. Βουλευτής κ. Φραγγίδης, ο π. βουλευτής κ. Πασσαλίδης, ο π. δήμαρχος Κιλκίς κ. Αμανατίδης,, ο διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Καλτσίδης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι πολλών φορέων του Κιλκίς.


Στην ομιλία του ο Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς Θέμης Ανθρακίδης αναφέρθηκε στις επιτυχίες του νοσοκομείου κατά την προηγούμενη χρονιά, την έναρξη της λειτουργίας της Γ’ Πτέρυγας, την παραλαβή υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού 700.000 ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, την ολοκλήρωση των εργασιών επανεκκίνησης των μαγειρείων του νοσοκομείου μετά από 10 χρόνια και την τεράστια εξοικονόμηση πόρων που θα προκύψει μέσω αυτής, την έλευση καινούριων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στο νοσοκομείο.
Ο κ. Παραστατίδης έκανε μνεία στις προσπάθειες του προσωπικού του ιδρύματος για να προσφέρουν το καλύτερο στους συμπολίτες μας και ανέφερε ότι ο ίδιος θα είναι δίπλα στο νοσοκομείο, ενώ ο κ. Γεωργαντάς μίλησε για την αγαστή συνεργασία της διοίκησης, του προσωπικού του νοσοκομείου και των φορέων του τόπου που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα για το ίδρυμα και η οποία εύχεται να συνεχιστεί.
Τέλος, ο κ. Καλτσίδης τόνισε ότι η 4η Υ.ΠΕ θα είναι πάντα δίπλα αρωγός στο Γ.Ν. Κιλκίς Κιλκίς, ώστε να συνεχισθεί και να αναβαθμιστεί το έργο του.