Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 3:41:07 πμ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2008 05:02

Τώρα θυμηθήκατε πως είναι παραμεθόριος ο νομός;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων του ν. Κιλκίς υποτίθεται για να χαιρετίσει την υποβολή ερώτησης του βουλευτή Γ. Φλωρίδη προς την κυβέρνηση για το θέμα της ένταξης του νομού στις παραμεθόριες περιοχές. Κατ΄ουσίαν όμως επιτίθεται στον κ. Φλωρίδη υπενθυμίζοντας ότι ενώ είχε την ευκαιρία ο ίδιος ως υφυπουργός να εντάξει το νομό, το αμέλησε και ξαναθυμήθηκε ύστερα από εννέα χρόνια τον παραμεθόριο χαρακτήρα του νομού.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

O Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς χαιρετίζει και συμπαρατάσσεται με το ερώτημα του βουλευτή Κιλκίς και πρώην Υπουργού κ. Γιώργου Φλωρίδη για το αν το Κιλκίς υπάγεται στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας.
Επειδή όμως θεωρεί ότι οι δικαστικοί υπάλληλοι του Κιλκίς δεν έχουν επιλεκτική μνήμη, όπως ίσως κάποιοι επιθυμούν, θέλουν από την άλλη μεριά να θέσουν το εξής ερώτημα στον παραπάνω βουλευτή: «Τι κάνατε εσείς κ. Φλωρίδη όταν σαν Υφυπουργός Εσωτερικών εντάσσατε το Κιλκίς μόνο στις προβληματικές περιοχές και όχι στις παραμεθόριες. Τότε λοιπόν δεν γνωρίζατε και εσείς ο ίδιος ότι ο νομός Κιλκίς ανήκει στην παραμεθόρια ζώνη της χώρας;». Εμείς πάντως κ. Υπουργέ είμαστε ικανοποιημένοι που έστω και ‘με μια διαφορά φάσης’ ή ακριβέστερα με καθυστέρηση εννέα ετών το διαπιστώσατε.
Την ανακοίνωση υπογράφουν η πρόεδρος του δ.σ. του συλλόγου Ειρήνη Κορωνίδου και η γραμματέας Καλλιόπη Σαλαβασίδου