Ι.Χ. επιβατικό όχημα, το οποίο οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Θύμα του δυστυχήματος είναι 62χρονος μάγειρας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν στο εξωτερικό και πριν από περίπου έναν χρόνο είχε επιστρέψει στην Ελλάδα. Κατοικούσε στην Πηγή Κιλκίς και, σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή του δυστυχήματος επέστρεφε από την Αξιούπολη προς τον τόπο κατοικίας του.
Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.



