Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 6:10:09 μμ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 13:08

Τραυματισμός ασκούμενης εργαζόμενης από πτώση σοβάδων στο νοσοκομείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Τον ελαφρύ τραυματισμό ασκούμενης βοηθού Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων από την πτώση σοβάδων στο Νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σε είσοδο της Α΄ πτέρυγας (κατασκευής 1937), όπου κατέρρευσε ο σοβάς της οροφής. Η τραυματίας υπεβλήθη σε κλινική εξέταση κι ακτινολογικό έλεγχο.

 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου του νοσοκομείου στο Κιλκίς, που δημοσίευσαν και τις φωτογραφίες, και πέρσι, στην ίδια πτέρυγα έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο κλινικής.

Η ανακοίνωσή τους, «Την Παρασκευή 05/10/2018 και ώρα 13:45μ.μ. ασκούμενη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από πτώση σοβάδων στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Η τραυματίας υπεβλήθη σε κλινική εξέταση και ακτινολογικό έλεγχο. Το περιστατικό συνέβη σε είσοδο της Α πτέρυγας (κατασκευής 1937) όπου κατέρρευσε ο σοβάς της οροφής.
Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Πέρσι στην ίδια πτέρυγα έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο κλινικής. Επίσης στην ίδια πτέρυγα στεγάζονται κοιτώνες ιατρών όπου υπάρχει εκτεταμένη αποκόλληση και πτώση σοβάδων».

«Με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών των συνοδών και των  εργαζομένων, σας παρακαλούμε όπως αναδείξετε το συμβάν γιατί υπάρχουν υγρασίες και ρωγμές του σκυροδέματος σε αρκετά σημεία του κτηρίου» αναφέρει σε ανακοίνωση του, το σωματείο του Νοσοκομείου στο Κιλκίς.