Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 3:35:32 πμ
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 12:14

Τροχαίο ατύχημα έξω από τις "Ειδήσεις Πρωινή" - Ελαφρείς Τραυματισμοί και Άμεση Επέμβαση

Το πρωί  της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου δύο ΙΧ επιβατικά οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στον δρόμο Κιλκίς – Μεταλλικού, ακριβώς έξω από τα γραφεία των εφημερίδων μας.

Άμεση και ταχεία ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών που κλήθηκαν στο σημείο. Εντός ολίγων λεπτών κατέφθασαν  η αστυνομία, τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με την παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Κιλκίς Γιάννη Πολιτίδη και ασθενοφόρο  του  Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Ο εκδότης της εφημερίδας "Ειδήσεις Πρωινή", Κώστας Τερζενίδης, ήταν παρών στο σημείο και απεγκλώβισε αμέσως τον έναν από τους οδηγούς, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε τον δεύτερο. Οι οδηγοί των οχημάτων υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς και προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση.

Το ανακριτικό της τροχαίας παρέμεινε για αρκετή ώρα στο σημείο για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος, προκειμένου να καθοριστεί ποιος από τους δύο οδηγούς φέρει την ευθύνη για τη σύγκρουση. Σημαντικό να σημειωθεί ότι στα οχήματα δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες πλην των οδηγών.

Τέτοια ατυχήματα υπογραμμίζουν τη σημασία της προσοχής και της τήρησης των κανόνων οδικής ασφαλείας. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντοτε την ανάγκη για ασφαλή οδήγηση και να είμαστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της οδήγησης.