Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 3:46:37 πμ
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 11:59

Χόρεψε η Ακαδημία “Αλέξανδρου” Κιλκίς

 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008 στο κέντρο ΠΥΛΗ LIVE στο Κιλκίς,  ο ετήσιος χορός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Κιλκίς.
Πλέον των 400 ατόμων αθλητών – γονέων και επίσημων προσκεκλημένων τίμησαν την Ακαδημία.
Μεταξύ αυτών ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας, μαζί με το μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Κολώτσιο, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης Δημήτριος με το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γούναρη Ιωάννη, ο Δήμαρχος Χέρσου κ. Ανθρακίδης, ο Δήμαρχος Κρουσσών κ. Παπαδόπουλος Νεόφυτος, ο Αντιδήμαρχος κ. Λαζαρίδης Κων/νος και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λαζαρίδης Ιάκωβος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κιλκίς κ. Γαβριηλίδης Κυριάκος και το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Πάταρας Κων/νος.
Η εκδήλωση άρχισε με προβολή video των δραστηριοτήτων και των αθλητών της Ακαδημίας και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ακαδημίας έκοψε τη βασιλόπιτα.
Επόμενη δραστηριότητα της Ακαδημίας μετά την ημερίδα του παιδικού ποδοσφαίρου με τον κ. Φερνάντο Σάντος και τον ετήσιο χορό της είναι πλέον σε αγωνιστικό επίπεδο ομάδων της όπου δύο τμήματα της θα αγωνιστούν το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008 στο γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ στις 15:00 πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την Superleague , με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια στις 24 Μαρτίου τα τμήματα παίδων (’94) και προπαίδων(’95) της Ακαδημίας θα αγωνισθούν στο γήπεδο του Καμπάνη με τα αντίστοιχα τμήματα της Γερμανικής WATTENSCHEID, όπου θα προετοιμάζεται στην Ελλάδα εκείνο το διάστημα.