Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:10:04 πμ
Τετάρτη, 02 Απριλίου 2008 15:26

Χορός του Συλλόγου. Επίδοση τιμητικής πλακέτας

 Στις 29 Φεβρουαρίου 2008 ο σύλλογός μας, πραγματοποίησε τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, στο κέντρο «Κήπος» του   Κιλκίς.
Παράλληλα επέδωσε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που αποχώρησαν από την υπηρεσία, τα έτη 2004- 2005.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί συνάδελφοι, φίλοι των εκπαιδευτικών, αλλά και ο Βουλευτής του Νομού, κ. Τσιτουρίδης Σάββας, ο Νομάρχης κ. Μπαλάσκας Ευάγγελος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κολότσιος Περικλής, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Κιλκίς κ. Αποστόλου Θωμάς, ο Προϊστάμενος Γραφείου Π.Ε. Παιονίας κ. Τσιφτσόπουλος Διονύσης, η Σχολική Σύμβουλος 1ης περιφέρειας Κα Ρέλλου Μαρία, η Σχολική Σύμβουλος 3ης Περιφέρειας Κα Εμμανουηλίδου Ευμορφία, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Κα Μούρτζιου Κωνσταντίνα, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Κρίτογλου Αστέριος, ο Προϊστάμενος Γραφείου Π.Ε. Αρναίας Χαλκιδικής κ. Αρβανιτίδης Λεωνίδας, καθώς και διευθυντές σχολείων της περιφέρειας Κιλκίς.
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γάγος Ιωάννης τόνισε, ότι στο πρόσωπο των συναδέλφων που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, ο Σύλλογος τιμά τον Έλληνα δάσκαλο, που άοκνα αφιερώνει τη ζωή του στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, που την οδηγεί στις λεωφόρους της γνώσης, ενώ παράλληλα με το παράδειγμά του,  της υποδεικνύει τα ιδεώδη της ελευθερίας της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας.
Τέλος αφού επεσήμανε, ότι το οικοδόμημα της εκπαίδευσης στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό  στην καθοδήγηση και τις συμβουλές των παλαιοτέρων, ζήτησε από τους συναδέλφους, να συνεχίσουν να προσφέρουν από το μετερίζι του ενεργού πολίτη, μεταλαμπαδεύοντας την πολύτιμη εμπειρία τους, όχι μόνο σε εκπαιδευτικά, αλλά και σε κοινωνικά θέματα.
Οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, στους οποίους επιδόθηκε πλακέτα ήταν οι ακόλουθοι: Αβραμίδης Αναστάσιος, Αβραμοπούλου Κωνσταντίνα,  Αρχοντάκης Κυριάκος, Ασπριώτης Γεώργιος, Γκανά Παρασκευή, Ζήσης Χρήστος, Ιντζέλης Κωνσταντίνος, Κομνηνός Δημήτριος, Ματίδης Συμεών, Μπόλου Αστερόπη, Παπαδοπούλου Ευαγγελία, Τριανταφυλλίδου Άννα.λιο.