Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 3:16:33 πμ
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 09:17

Σύνοψη της 7ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ (10&11/12/2022)

Του Ηλία Ζλατούδη.

Πραγματοποιήθηκε και η έβδομη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Κιλκισιακό να βγαίνει νικητής στο παραδοσιακό ντέρμπι με την Α.Ε. Πολυκάστρου, η οποία εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία.

Πρώτος στον πίνακα βάσει τερμάτων ο Κιλκισιακός, μαζί πάντα με τον Εύρωπο, που πέρασε εύκολο απόγευμα απέναντι στο Γερακαριό.

 

Στην τρίτη θέση είναι πια η Γουμένισσα, που έκαμψε την αντίσταση της Αξιούπολης. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Μεγάλης Βρύσης κόντρα στην Αργυρούπολη, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ευκαρπία και Χέρσο!

Στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, είχαμε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Νέα Σάντα για τα Λιβάδια, που παραμένουν πρώτα. Έναν πόντο πίσω είναι ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που σκοράρει ακατάπαυστα. Επιστροφή στις νίκες για τις Καστανιές μετά την εξάρα απέναντι στην Δοϊράνη. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Βαπτιστής, που συνέτριψε το Κεντρικό, ενώ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα το Μαυρονέρι, ύστερα από το διπλό στον Επτάλοφο.

Στον Δυτικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, η Τούμπα πήρε το ντέρμπι με το Πευκόδασος με 4-2, παρά το γεγονός πως έχανε με 2-0 στο ημίχρονο. Αν κι έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική, θα κλείσει μπροστά πριν τις γιορτές.

Το Χωρύγι κέρδισε εύκολα και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση, ενώ το Βαλτοτόπι έκαμψε την αντίσταση της Γρίβας.

Τέλος, το Παλιό Γυναικόκαστρο πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αφού επιβλήθηκε με 3-2 του ΑΟΚ Πολυκάστρου.