Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 12:56:11 πμ
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:30

Συνοπτικά οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς στις 2 και 3 Δεκεμβρίου

Ο Κιλκισιακός συνεχίζει να παίρνει τις νίκες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του, μιας και επιβλήθηκε με 4-0 της Ευκαρπίας και έφυγε επτά βαθμούς από Πολύκαστρο και Γουμένισσα που αναμετρήθηκαν στην έδρα της πρώτης και ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Οι δύο αυτές ομάδες απέκτησαν και "συγκάτοικο" μιας και ο Αστέρας Μεγάλης Βρύσης πήρε νέα νίκη με 1-0 επί του Χωρυγίου. Το Χέρσο πέρασε με 2-0 από τον Εύρωπο, ενώ ισόπαλος ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Εθνικού Αξιούπολης με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας η Τέρπυλλος πήρε το διπλό στις Καστανιές στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ανέβηκε πρώτη, έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο από τον ΑΟΚ και τον Επτάλοφο που την ίδια ώρα περνούσε από την Μεγάλη Στέρνα. Οι Μουριές παίρνουν σιγά-σιγά τις νίκες αφού επιβλήθηκαν του Μαυρονερίου, ενώ ανεβαίνει και η Δοϊράνη που κέρδισε την Κορομηλιά. Πρώτη νίκη στη σεζόν για τον Διπόταμο επί του Κεντρικού.

Στον Δυτικό Όμιλο το Πευκόδασος πήρε το ντέρμπι στον Βαπτιστή και ανέβηκε δεύτερο, επιστροφή στις νίκες για την Τούμπα με εντυπωσιακό σκορ απέναντι στο Παλιό Γυναικόκαστρο. Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για το Παλιό Αγιονέρι με διπλό στο Πολύπετρο, και τέλος κάτι αντίστοιχο έπραξε και το Βαλτοτόπι στο παιχνίδι του με την Γρίβα!