Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 8:01:10 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 13:00

«Συριζαίος» πρόεδρος στην ΕΛΜΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

elme-kilkisΓια πρώτη φορά στην ιστορία της Ενωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) ν. Κιλκίς εκλέχτηκε πρόεδρός της από το χώρο της Αριστεράς, αποτέλεσμα της πρωτιάς που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού της συμβουλίου.

emporikos-sillogos-kilkisΤο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς απέστειλε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη επιστολή με την οποία εκφράζει τη θέση του εμπορικού συλλόγου Κιλκίς για τη διαφύλαξη της αργίας της Κυριακής.
Στην επιστολή της η διοίκηση αναφέρει τα εξής:

koinonikh-epixeirhsh-dhmou-kilkisΜε αφορμή την 3η Δεκεμβρίου  «Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία» τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Κιλκίς ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) πραγματοποίησαν επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

tonikidisΤη στήριξη του προγράμματος «Μας Αφορά» υπογραμμίζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς, συνάμα όμως υπενθυμίζει ότι και η κυβέρνηση δεν πρέπει να στρεβλώνει τους όρους της αγοράς και της ανάπτυξης με μέτρα ανάσχεσης όπως αυτά που ανακοινώθηκαν για τα φωτοβολταϊκά.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:26

ΑΝΚΙ : Θεμέλιο νέας αρχής τοπικής ανάπτυξης

Συντάκτης:

ankiΜε την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων εφαρμογής LEADER στο Νομό Κιλκίς η Αναπτυξιακή Κιλκίς διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Συνεδριακό κέντρο Κιλκίς. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν ο απολογισμός και η ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του προγράμματος και της τοπικής ανάπτυξης.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 12:23

Γιατί τόσο σκοτάδι;

Συντάκτης:

metalleia-xarths-kilkisΜια σειρά από εύλογα ερωτήματα απευθύνει το Μέτωπο Ενάντια στα Μεταλλέια με αφορμή τη σύσκεψη που οργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς και η οποία δεν δημοσιοποιήθηκε επίσημα, παρά μόνο το μεσημέρι της Τετάρτης  και καταχωρίστηκε στον τύπο την επομένη.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 23:40

Ο Θέμης Ανθρακίδης διοικητής στο νοσοκομείο

Συντάκτης:

anthrakidis-themisΤο ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που τελικά καθόρισε το νέο διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη με τη σειρά του, επιλέγοντας τον 30χρονο οικονομολόγο Θέμη Ανθρακίδη για τη θέση αυτή, με την οποία ελέγχεται όλος ο υγειονομικός χάρτης του νομού, αφού η διοίκηση των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας και των Κ.Υ. Πολυκάστρου και Δροσάτου είναι ενιαία.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 23:35

Των Εφέδρων η παρέα στο οινοποιείο Ευτυχίδη

Συντάκτης:

kthma-eutuxidhΤο συνηθίζει τελευταία η διοίκηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών να συνευρίσκεται κατά τακτά διαστήματα σε ταβέρνες και μαζί με μέλη και φίλους να περνά όμορφες βραδιές, έχοντας για συντροφιά την κιθάρα και την εξαιρετική φωνή του Ηλία, μα προπάντων το κέφι για ζωή. Εξ άλλου, η φτώχεια και τα… Μνημόνια θέλουν καλοπέραση!

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 23:34

Θεατρική παράσταση και κάλαντα

Συντάκτης:

sunaulia-ag-dhmhtriou-kilkisΟ Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (παλαιά Νομαρχία).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρική παράσταση σχετική με τα Χριστούγεννα από τα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας, Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ενοριακή  Χορωδία την οποία συνοδεύουν παραδοσιακά όργανα.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 23:32

Συναυλία βυζαντινής μουσικής

Συντάκτης:

xorodia-petros-o-glykhsO Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Πέτρος ο Γλυκύς» διοργανώνει, Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με ύμνους των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ