Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 3:45:56 μμ
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 22:20

Αϊδαρίνης: Στις Νότες του Ξινόμαυρου

Είναι μια γιορτή κρασιού, αλλά και πολιτισμού συνάμα, αυτή που οργανώνει την προσεχή Κυριακή το οινοποιείο Αϊδαρίνη στη Γουμένισσα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.
Οι οικοδεσπότης, τα αδέλφια Αϊδαρίνη, δεν θα φιλοξενήσουν και ξεναγήσουν μόνο τους επισκέπτες  στο Οινοποιείο. Ούτε θα περιοριστούν στις γευστικές δοκιμές οίνων και εδεσμάτων. Στις «Νότες του Ξινόμαυρου» ο πολιτισμός διαδραματίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Πρώτη επαφή» από τα μέλη της ομάδας «Επ’ αφορμή» του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της ομάδας Βασίλης Καρκατσέλης, Βασίλης Μαντάς, Άγελος Σοφιανίδης και Έλσα Τζιάνα θα συζητήσουν για το έργο τους και στις 11.30 ο καλλιτεχνικός διευθυντής Βασίλης Καρκατσέλης θα ξεναγήσει το κοινό και θα μιλήσει για την φωτογραφία.
Έκθεση και πώληση των προϊόντων του Μιχάλη Αλβανού, τοπικού παραγωγού τρούφας και άλλων τοπικών εδεσμάτων. Η μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης θα γίνει από το TRIO CHORD με πιάνο, φλάουτο, τσέλο, φωνή και βιολί.
Πάντα ταύτα στο Οινοποιείο Αϊδαρίνη την Κυριακή 29 Μαίου με ελεύθερη την είσοδο.