Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 5:59:05 μμ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 15:48

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2012:


eas
Από την ΕΑΣ Κιλκίς γνωστοποιείται ότι ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου η διαδικασία υποβολής δήλωσης ενιαίας ενίσχυσης έτους 2012. Μια διαδικασία η οποία διήρκεσε επί τρίμηνο (από τα τέλη Απριλίου).Για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση αγροτών-παραγωγών οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλλει τη δήλωση τους για το έτος 2012, ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη εβδομάδα μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της Ενωσης Κιλκίς και εφόσον το ηλεκτρονικό σύστημα των δηλώσεων βρίσκεται σε λειτουργία θα μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της φετινής δήλωσης τους για να λάβουν την επιδότηση.   
ΣΙΤΗΡΑ (ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2012):   
Οσοι αγρότες-παραγωγοί έχουν εμπιστευθεί (παραδώσει) την εφετινή σοδειά τους σε σιτάρι στην ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και επιθυμούν να πληρωθούν με τις τρέχουσες (ισχύουσες τούτη την ώρα) τιμές της αγοράς, μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της Ενωσης (οδός: Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς).
Για την πληρωμή τους οι αγρότες-παραγωγοί θα πρέπει ασφαλώς να φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευση τους στα γραφεία της ΕΑΣ, τα σχετικά παραστατικά παράδοσης της σοδειάς σιτηρών τους (λ.χ. ζυγολόγια και δελτία ποσοτικής παραλαβής) και βάσει αυτών θα λαμβάνουν το ακριβές ποσό πληρωμής τους.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν και με τηλεφωνική τους επικοινωνία στην ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (τηλέφ.: 2 3 4 1 0 2 5 9 9 1) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.