Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 9:05:15 μμ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 12:04

Οι αγρότες της Παιονίας τη Δευτέρα 12/2 στους Ευζώνους

Την άνοδό τους στο Τελωνείο Ευζώνων και την κατάληψη της λωρίδας για τα φορτηγά σε μια συμβολική κίνηση να καταδείξουν τις καταστροφικές συνέπειες των ανεξέλεγκτων εισαγωγών αγροτικών προϊόντων αποφάσισαν οι αγρότες της Παιονίας σε σύσκεψή τους το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου  στον Ευρωπό.

Οι αγρότες της Παιονίας έχουν την συμπαράσταση των συναδέλφων τους του Κιλκίς και ήδη από το πρωί της Κυριακής (σήμερα) τα τρακτέρ συγκεντρώνονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Πολυκάστρου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, όταν και θα ξεκινήσουν για τους Ευζώνους.

Σημειώνουμε ότι οι αγρότες έχουν ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, την απάντηση της οποίας αναμένουν, ώστε η άνοδος των τρακτέρ στους Ευζώνους να γίνει συντεταγμένα και με τη μικρότερη δυνατή κυκλοφοριακή όχληση.

Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στους Ευζώνους τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη όταν και θα συναντηθεί 15μελής αντιπροσωπεία αγροτών από τα μπλόκα κυρίως της Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας  με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.