Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 6:06:01 πμ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 10:27

Παναγροτικό συλλαλητήριο στους Ευζώνους οργανώνουν τα μπλόκα της Κ. Μακεδονίας

Την Πέμπτη στις 9:30μμ βρέθηκα στο μπλοκ του τελωνείου Ευζώνων.

Ήταν η ώρα που ο πρόεδρος του συλλόγου Αγροτοκτηνοτρόφων Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης ενημέρωνε τους αγρότες Παιονίας και Κιλκίς που συμμετέχουν στο μπλόκο για την πορεία του αγώνα και τους καλούσε την Δευτέρα στις 12μ στο συλλαλητήριο που θα γίνει εκεί στο Τελωνείο.

 

Τεκμηριωμένος ο λόγος του προέδρου, πειστικός χωρίς κορώνες.

Δίπλα του ο πρόεδρος του συντονιστικού οργάνου των κινητοποιήσεων και του μπλοκ, γραμματέας του συλλόγου, δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κιτσικίδης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Σύγκος και άλλα μέλη.

Να σημειώσω με επιφύλαξη ότι τα μπλόκα που μείνανε να αγωνίζονται στη Κεντρική Μακεδονία είναι το πολύ ισχυρό των Ευζώνων, της Αλεξάνδρειας, του Αιγινίου, και στο Δερβένι.

Όλοι αυτοί με οχήματα όχι με τρακτέρ θα είναι παρόντες στο συλλαλητήριο της Δευτέρας στο οποίο δήλωσε ότι θα συμμετάσχει και το μπλόκο του Αλμυρού Βόλου.

Βέβαια αναμένονται και άλλες συμμετοχές.

Ο πρόεδρος του συντονιστικού οργάνου Ηλίας Κιτσικίδης, ψυχή του μπλοκ, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Παιονίας και του Κιλκίς να δώσουν βροντερό παρόν την Δευτέρα το απόγευμα.

Να τονίσω εδώ ότι "υποχρέωσή μας είναι" με μαζική παρουσία και αγωνιστική διάθεση να στηρίξουμε τους αγρότες μας .

Η ταπεινότητά μου ας μου επιτραπεί να κάνει κάλεσμα στον περήφανο λαό του νομού μας να ανταποκριθεί και να δείξει έμπρακτα ότι οι αγρότες δεν είναι μόνοι!

Διέκρινα εκεί μοναδική τάξη, καμία παρενόχληση και σεβασμό στους πολίτες που έφταναν στο τελωνείο για να περάσουν τα σύνορα.

Ευχής έργο θα είναι το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση να ασπαστεί τα προβλήματα και τα δίκαια αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων και να δώσει ικανοποιητικές λύσεις!

Γιάννης Αλίρης