Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:28:08 μμ
Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 19:31

Το αρδευτικό Αγ. Πέτρου θέμα του διαλόγου

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης  σε συνεργασία με την θεματική Αντιδήμαρχο για την αγροτική ανάπτυξη της Δ.Ε. Ευρωπού κ. Αναστασία Παπαδοπούλου ,κάλεσε σε συνάντηση την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου τους αγρότες του Αγίου- Πέτρου, με θέμα : Το Αρδευτικό δίκτυο του Αγίου Πέτρου , ενημέρωση και διαχείριση του.


Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αρχή της συζήτησης , τόνισε χαρακτηριστικά ότι σκοπός του είναι , η όσο καλύτερη διαχείριση και εύρυθμη λειτουργία για το αρδευτικό, μέσα από τη σωστή διαχείριση την οποία θα κάνουνε οι ίδιοι οι αγρότες σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο. Η γνωστή ρήση «δούναι και λαβείν» πρέπει να ισχύει για όλους , συμπλήρωσε ο κ. Γκουντενούδης. Συνέχισε λέγοντας , πως ο Δήμος πρέπει να μπει σε μία σειρά , μένοντας περισσότερο στο θέμα που ταλανίζει και τις 2 πλευρές, το αρδευτικό.
Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίου- Πέτρου Παρασκευόπουλος Γιώργος και οι τοπικοί σύμβουλοι  Κότελη Μαρία και Νικολαϊδης Θεοκλής.  Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση, με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Έκθεση εικόνων