espa pkm

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2026, 6:51:56 πμ
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2026 08:49

Ο Κιλκισιώτης φέρελπις τερματοφύλακας Χαράλαμπος Μωυσίδης στον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο φέρελπις Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Χαράλαμπος Μωυσίδης.

Ο νεαρός γκολκίπερ, γεννημένος στις 28 Ιουνίου 2006, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου και αναμένεται να αποτελέσει μια εξαιρετικά ποιοτική και αξιόπιστη λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μωυσίδης κουβαλάει ήδη πολύ σημαντικές παραστάσεις από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και αναπτυξιακές κατηγορίες υψηλού επιπέδου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις υποδομές του Κιλκισιακού και στη συνέχεια στην Ακαδημία του Καμπανιακού, ενώ ακολούθησε η παρουσία του στα πρωταθλήματα της Super League 2 με τις ομάδες Κ19 του Καμπανιακού και Κ19 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική κατηγορία με τη φανέλα του ΑΟ Κιλκισιακού, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Κρήτη για λογαριασμό της Αναγέννησης Ιεράπετρας.