Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 8:25:42 μμ
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 19:14

Υπογραφή συμβάσεων για «ΝΙΤΡΙΚΑ»

agrotis2
Ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων των  ΝΕΩΝ ΕΝΤΑΞΕΩΝ της δράσης 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών».Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα πρέπει να προσέλθουν στη ΔΑΟΚ Κιλκίς μέχρι τις 31 /10/2013 για την υπογραφή συμβάσεων.
Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, είτε από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδιο φορέα (αστυνομία ,ΚΕΠ κτλ)
Η  μη προσέλευση ή η προσέλευση του υποψηφίου προς ένταξη για υπογραφή της σύμβασης μετά την παρέλευση της προθεσμίας, δηλ. μετά  την 31η Οκτωβρίου 2013, συνεπάγεται μη ένταξή του στη δράση.
Για τις περιπτώσεις που λόγω ανωτέρας βίας δεν μπορούν να προσέλθουν εγκαίρως πρέπει να καταθέσουν εντός της ίδιας προθεσμίας αίτηση- δήλωση με τους λόγους αδυναμίας προσέλευσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύεται η ανωτέρα βία και να προσέλθουν  στην ΔΑΟΚ να υπογράψουν τη σύμβαση μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία 14-11-2013.                                                                                                                         
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 234135113 -115-123-126 Ηλ. δ/νση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..