Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:30:05 πμ
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2008 11:28

Κώστας Πινέλης : Βολές κατά ριπάς

Τι μορφή θα έχει η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; «Όμορφη, Χαρούμενη, Αισιόδοξη, Πολύχρωμη, Καινοτόμα, τολμηρή» Έτσι απάντησε ο Αλέκος Αλαβάνος στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» σε σχετική ερώτηση του συντάκτη της εφημερίδας. Πως λένε: «Να πιαστούμε χέρι-χέρι και να τρέξουμε χαρούμενοι στην ακρογιαλιά» ή «Χαρούμενα παιδιά, χαρά γεμάτα».

+
Μάθατε ότι ο Τσε Γκεβάρα έπασχε από τυχοδιωκτισμό και επί πλέον ήταν επικίνδυνος για την ανθρωπότητα; Προτείνουμε να αναζητήσετε και να διαβάσετε τη συνέντευξη του Κ. Τσίπρα στα νέα του προπερασμένου Σαββάτου. Ιδού το πλήρες απόφθεγμα του κ. Τσίπρα: «Εάν κανείς αναλύσει τις πολιτικές θέσεις του Τσε, θα δει ότι είχε θέσεις πολύ ακραίες και επίσης ότι εάν εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική, μπορεί να έβαζε σε παγκόσμιο κίνδυνο στην ανθρωπότητα»!!!!. Ο βαθυστόχαστος αναλυτής έπιασε στο στόμα του τον μεγάλο ΤΣΕ.!! Στο χωριό μας λένε «πάει αυτός τα έχασε, την ψώνισε για τα καλά».
+
Αμ ο άλλος ο Χατζησωκράτης; Ο γραμματέας ντε της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την διάρκεια τοποθέτησής του στην εκπομπή-συζήτηση της ΝΕΤ «Προσκήνιο» με το δημοσιογράφο κ. Πολίτη τάχθηκε υπέρ του Ευρωστρατού. Για να υπάρξει την επόμενη ημέρα ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτή η θέση είναι του ΣΥΝ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτό που λέμε: «δεν ξέρει η αριστερά μας τι ποεί η δεξιά μας»
+
Όλα τα παραπάνω δείχνουν αυτό που λέμε για πολιτικαντισμό και υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι «Χαρούληδες, Αστούληδες, Αριστερούληδες».
+
Ένα (1) Ευρώ αύξηση τη μέρα υπέγραψε, με τους εργοδότες, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, δηλαδή ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ οι συνδικαλιστικές παρατάξεις που πρόσκεινται σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Μια αύξηση κοροϊδία και εμπαιγμός για την εργατική τάξη. Όσο για τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΝ τι να πεις; Κάνει «εποικοδομητική κριτική» γιατί λείπει, λέει, από τη σύμβαση η ρήτρα πληθωρισμού!! Ως συνήθως, δηλαδή, «μαγκιά και κραυγές στα κανάλια, μούγκα απέναντι στα αφεντικά.
+
Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την «Αλουμίλ» διοργάνωσαν διαγωνισμό έργων ζωγραφικής μαζί με την προβολή της ταινίας του Αλ Γκορ «μια ενοχλητική αλήθεια» ως προσπάθεια ταξικής συμφιλίωσης!! Για όσους δεν γνωρίζουν ο Αλ Γκορ ήταν ο Αμερικάνος Αντιπρόεδρος στον πόλεμο ενάντια στην Γιουγκοσλαβία, κατά τον οποίων ρίχθηκαν χιλιάδες βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που τις επιπτώσεις πληρώνουν ήδη οι λαοί της περιοχής, και σήμερα (ο κ. Γκορ) σαν «μετανοούσα Μαγδαληνή» το παίζει οικολόγος!! Μπράβο παιδιά καλές δουλειές και σ’ ανώτερα..
+
Αφιερωμένο σε όσους αυτές τις μέρες θα βγάζουν διθυράμβους για την υπερήφανη εξωτερική μας πολιτική και για τη σκληρή στάση απέναντι στους Αμερικάνους.
«Ανήκομεν εις την Δύσιν» (Κωνσταντίνος Καραμανλής).
«Πάμε χέρι-χέρι με τον Κλίντον» (Ανδρέας Παπανδρέου).
«Είμαστε όλοι Αμερικανοί» (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης).
«Ευχαριστούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες» (Κώστας Σημίτης).
«Είμαστε στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ» (Κώστας Καραμανλής).
«Έχουμε κοινές αξίες και κοινές αρχές με τις ΗΠΑ» (Γιώργος Παπανδρέου).