Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 2:41:11 πμ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 20:56

Γεωργία Κολεσιώτου: Ευχαριστούμε την Σοφία Προκοπίου που «διδάσκει» Ανθρωπιά

Ορμώμενη από τη βράβευση της συνταξιούχου δασκάλας κυρίας Σοφίας Προκοπίδου από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 κατά την κοπή της βασιλόπιτας, καθώς και τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη, ότι «κάτι όλοι εμείς στο Νομό Κιλκίς δεν κάνουμε καλά», θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ως Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» την κυρία Σ. Προκοπίδου για την προσφορά της στο Νοσοκομείο Κιλκίς ενός ασθενοφόρου.

 

Με το ασθενοφόρο αυτό πλέον των δέκα ετών, από τον Ιούλιο του 2012, όπως και με τα άλλα ασθενοφόρα που υπάρχουν στα Νοσοκομεία του Νομού μας, μεταξύ των ασθενών που μεταφέρονται υπάρχουν καρκινοπαθείς, οι οποίοι όχι μόνο εξυπηρετούνται σε περιπτώσεις που απαιτείται η μεταφορά από το σπίτι τους στα επείγοντα, αλλά ιδιαίτερα έχουν εξυπηρετηθεί καρκινοπαθείς οι οποίοι αποδεδειγμένα αδυνατούσαν να μεταβούν για χημειοθεραπείες στις ογκολογικές κλινικές των Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Η άψογη συνεργασία μας με το ΕΚΑΒ και δη με το συντονιστή, Γιώργο Ζαχίλα, είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης του Συλλόγου μας στο Νομό Κιλκίς.

Κυρία Προκοπίδου εκτός των αυτονόητων συγχαρητηρίων, σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας «διδάσκετε» Ανθρωπιά.

Γεωργία Κολεσιώτου

Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»