Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 7:06:11 μμ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 21:09

Η στιγμή της αλήθειας...

Συντάκτης:

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε την σωστή απόφαση. Είναι η ώρα πλέον να διεκδικήσουμε, να αδράξουμε την ευκαιρία να κάνουμε το σωστό. Να παλέψουμε για ένα δήμο όπως τον ονειρευόμαστε όλοι μας. Για ένα δήμο κοντά στον πολίτη, για τον πολίτη.


Τα προβλήματα αγαπητοί συνδημότες μου δεν λύνονται ούτε από τον καναπέ, ούτε από το καφενείο. Δεν δείχνεις την λύση κάνοντας μόνο κριτική. Πρέπει να είσαι ικανός και να την δεχθείς. Πρέπει να είσαι ικανός, να πάρεις τις σωστές αποφάσεις την σωστή στιγμή, βάζοντας στην άκρη ιδιοτελή συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες. Η λύση θέλει γνώση και όχι συναλλαγές. Θέλει συλλογικότητα και όχι συμβούλια με κλειστές πόρτες. Τα άτομα που θα εκπροσωπούν τον δήμο πρέπει να λειτουργούν θεσμικά, να είναι διεκδικητικά, με απόψεις, με προτάσεις παρόντα στην καθημερινότητα για το καλό του συνόλου και σωστή ενημέρωση των πολιτών του δήμου.
Ονομάζομαι Άννα Παπαού Καλόνικου. Ζω στο Κιλκίς από το 2007. Είμαι παντρεμένη με τον ιερέα Πατέρα Πέτρο Καλόνικο και έχουμε δύο παιδιά και μια εγγονή. Σε ηλικία 44 ετών δεν δίστασα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να παρακολουθήσω το σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας. Ολοκληρώνοντας το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, συμμετείχα επιτυχημένα στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την είσοδο μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σήμερα, είμαι φοιτήτρια στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα ολοκληρώνω την κατάρτιση μου στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς στην σχολή Μαγειρικής.
Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησα να προσφέρω (και ούτε πρόκειται) στον συνάνθρωπο μου, και να στέκομαι ως ενεργός πολίτης απέναντι στα κακώς κείμενα.
Συνεχίζω και θα συνεχίζω να ονειρεύομαι ένα καλύτερο δήμο. Έναν δήμο στον οποίο όλοι οι συνδημότες μου, δίνοντας μου την τιμή και την χαρά να τους εκπροσωπήσω, συμμετέχοντας με τις προτάσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και την κριτική τους, θα με βοηθήσουν να κάνω πράγματα γι αυτούς, με αυτούς, έτσι ώστε να διευκολύνω την καθημερινότητα τους και να βελτιώσω την ποιότητα ζωής στον δήμο τον οποίο κατοικούν. Δεν θέλω τον τόπο μας απαξιωμένο, αποξενωμένο,
άδειο, φτωχό και λίγο.
Οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου. Ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο στον οποίο ζω και θα ήθελα να συνεχίσουν να ζουν και τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου. Ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο και τους συνδημότες μου. Ένα δήμο με μεγάλη ιστορία. Με προοπτικές, με αξιοθέατα και σπάνιες ομορφιές.
Ένα δήμο για όλους και όχι για λίγους.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, συστρατεύομαι στην προσπάθεια ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς” με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Β. Τσαντάκη.

- Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου
τίποτε δεν είναι πιο πικρό -
Γιώργος Σεφέρης

Με εκτίμηση
Άννα Παπαού-Καλόνικου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Συνδυασμού “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς”
με Επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς
Δημήτρη Β. Τσαντάκη