Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 7:27:10 μμ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 18:31

«Καλησπέρα, Είμαι Ο Θέμης!»

Συντάκτης:

Έχοντας κάνει τρόπο ζωής το μότο «Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι», καθημερινά μεταφέρω τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Κιλκίς προσφέροντας όλη την καλή μου διάθεση στα δρομολόγια που κάνω.

Μετράω όμως τα πάντα γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το έμαθα αυτό ασχολούμενος με τη λογιστική καθώς βοηθάω τη γυναίκα μου στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί.

 

Έτσι θέλω να είναι και το ταξίδι που ξεκίνησα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλω να απολαύσω τις διαδρομές μέσα στο δήμο, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση που θα βρεθεί, πάντα με σημείο αναφοράς τον δημότη. Και όλα θέλω να είναι σωστά κοστολογημένα με αποδείξεις. Για να μπορώ να σας βλέπω στο δρόμο όπως τόσα χρόνια βρισκόμαστε και μιλάμε.

Σας θέλω  συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας. Σε έναν δήμο ανθρώπινο, κοντά στο δημότη αλλά και ένα δημότη ενεργό, που αν χρειαστεί θα κουμαντάρει αυτός το τιμόνι.

Εξάλλου εσείς είστε οι οδηγοί σε αυτό το ταξίδι. Εγώ ελπίζω με την ψήφο σας να επιβιβαστώ στο λεωφορείο της νέας δημοτικής αρχής.

 

Θεμιστοκλής Κοσμίδης

Για τον τόπο μας, για το Κιλκίς που αξίζουμε