Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 12:56:54 πμ
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 20:38

Κάντο όπως θες, όπως σ’ αρέσει!

Από την Κωνσταντίνα Γεράκη. 

 

Δεν σου αρέσει τίποτα από το σήμερα, φτιάξε το αύριο όπως σ΄αρέσει.
...
Δεν μπορείς να ανεχτείς τον εαυτό σου; άλλαξέ τον.
 
Μην αρκείσαι στα λίγα όταν είσαι φτιαγμένος για τα πολλά.
Μην συντονίζεσαι με την καθημερινότητα, όταν μπορείς να ζήσεις στιγμές, έστω και ελάχιστες απόλυτης ικανοποίησης της ύπαρξής σου, μην βάζεις όρια στις επιθυμίες σου.


Σκέψου πως ίσως δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία.
Πιάσε αυτήν που είναι μπροστά σου και δημιούργησε, μπορείς…
Αγάπα.. αγάπα με όλο σου το είναι με όλες τις αισθήσεις σου, αυτόν που σε θέλει δυνατό, όποιον σε κάνει να νιώθεις καλύτερος. Πίστεψε σ’ εκείνον που θέλει να σου δώσει φτερά και όχι σ’ αυτόν που σε θέλει κλεισμένο σ’ ένα χρυσό κλουβί… μονα- δικό του.
Σκέψου πως οι κακές στιγμές στην ζωή υπάρχουν για να μας κάνουν να εκτιμούμε τις καλές, αν δεν πληγωθείς δεν έχεις δικαίωμα να πεις πως τα έζησες όλα.
Μέσα στο παιχνίδι κι αυτό.
Κι αν ποτέ νιώσεις πως έχεις χάσει τον έλεγχο, αν δεν μπορείς να βάλεις τάξη στη ζωή σου, μη λυγίζεις, απλά πίστεψε πως αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα.. μπορείς! Ίσως χρειαστεί να έχεις δίπλα σου κάποιον που θα πιστεύει σε σένα, που θα σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και που αργότερα θα μοιραστείς τη χαρά της επιτυχίας.
Πολλές φορές όλοι σταθήκαμε μπρος σε ένα δίλλημα, ακολούθησε τότε το δρόμο της καρδιάς, άφησε αυτή να αποφασίσει, ακόμη κι αν κάνει λάθος θα έχεις για πάντα την ευχαρίστηση να λες ότι την ακολούθησες και να είσαι σίγουρος ότι οδηγεί σε ταξίδια υπέροχα.
Πες στον εαυτό σου, χρειάζομαι αγάπη ηρεμία ευτυχία γέλιο χαρά συνεννόηση συζήτηση, χρειάζομαι και δικαιούμαι να τα ζήσω.
Πως και ποιος θα σου τα προσφέρει όλα αυτά…
Αλυσίδα… αν δεν τα δώσεις δεν θα τα πάρεις πίσω.
Αν δεν τα προσφέρεις δεν θα στα χρωστάει κανείς.
Ζήσε με τον έρωτα..ερωτεύσου τα πάντα γύρω σου, μα πιο πολύ εκείνον που θα σε κάνει να προχωράς και να νομίζεις πως αν σηκώσεις το χέρι σου θα αγγίξεις τον ουρανό. Κάντο όπως θες, όπως σ αρέσει, ζήσε όπως θες, σου αξίζει. Μην ακούς τις σειρήνες δίπλα σου, αυτές την δουλειά τους κάνουν. Συγκεντρώσου στο στόχο σου, μόνο τότε θα πετύχεις…
Και μην ξεχνάς πως η καρδιά είναι δικιά σου, χάρισέ την, ξόδεψέ την, αλλά πάντα να την ακούς, αυτή ξέρει τα πάντα για σένα ..