Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:20:47 μμ
Τετάρτη, 02 Απριλίου 2008 15:37

Συμβαίνουν και θαύματα

 Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδης δεσμεύτηκε και ήδη απέστειλε στον εργολάβο τα χρήματα προκειμένου να παραδοθεί προς χρήση το έτοιμο νέο κλειστό γυμναστήριο. Εντός των ημερών εξάλλου επαναδημοπρατείται η κατασκευή του ημιτελούς κλειστού κολυμβητηρίου.
Οι βιαστές της κοίτης του Γαλλικού και του παράνομου λατομείου της Κολχίδας συνελήφθησαν και  θα δώσουν λόγο για τον παράνομο πλουτισμό τους.

Οι βουλευτές Κ. Κιλτίδης και Σ. Τσιτουρίδης ευχαρίστηση συσκέφτηκαν και συναποφάσισαν να υποστηρίξουν ενιαία πρόταση χωροθέτησης του Δικαστικού Μεγάρου, στο ενδιάμεσο της απόστασης των δίδυμων καπναποθηκών και του στρατοπέδου Καραγιαννοπούλου. Σε πνεύμα αλληλοκατανόησης συμφώνησαν και διορίζουν νέο πρόεδρο του Γηροκομείου τον Νομάρχη Ευάγγελο Μπαλάσκα, εκφράζοντας έτσι και  τα αδελφικά τους αισθήματα προς αυτόν.
Μια σειρά άλλων μεγάλων έργων και αιτημάτων του νομού ιεραρχήθηκαν και θα επανεξεταστούν με φίλαθλο πνεύμα ώστε μέχρι την 1η Απριλίου του 2009 να αποκτήσουν τεχνική ωριμότητα πριν δημοπρατηθούν και κατασκευαστούν εξάπαντος.