Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 9:44:08 πμ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 14:38

Το κεφάλι βρωμάει

Ως επίδειξη του κοινωνικού προσώπου της κυβέρνησης λέγεται πως θα χρησιμοποιηθεί από τον πρωθυπουργό η εξαγγελία για αύξηση της κατώτατης αγροτικής σύνταξης  κατά 20 ευρώ.
Είναι η αύξηση που δεν δόθηκε στους αγρότες μέσα στο τρέχον έτος και η οποία αν δοθεί, θα δοθεί εν χορδαίς και οργάνοις για να αποδειχτεί η κοινωνική ευαισθησία του Καραμανλή.
Δηλαδή, χοντρό δούλεμα απευθυνόμενο σε υπανάπτυκτους βασιβουζούκους κι όχι συγκροτημένη οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα άξιζε να εφαρμοστεί για τα περήφανα γηρατειά
Αν στην κυβερνώσα παράταξη πιστεύουν ότι το πρόβλημά τους είναι ο Ζαγορίτης και ο Αντώναρος και μόλις εφαρμοστεί λίγη κομματική γυμναστική και περισσότερη προπαγάνδα του κυβερνητικού «έργου» θα γυρίσουν τα γκάλοπ και θάχουν ελπίδες στις εκλογές, είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Πάσχουν κυρίως στην κορυφή, εκείνη για την οποία μέχρι τις προάλλες ήταν περήφανοι Διότι το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει. Κι εκείνος που αποφάσισε να μην δώσει φέτος αυξήσεις στην κατώτατη αγροτική σύνταξη δεν ήταν άλλος από τον Καραμανλή.