Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 10:32:30 μμ
etpa
Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2010 07:46

Χρήστος Ανδρεανίδης : Ενεργειακός Επαναστάτης

Συντάκτης:

Ο τίτλος δεν είναι δικός μου, της GREENPEACE είναι. Άρπαξα λοιπόν την ευκαιρία να αισθανθώ επαναστάτης και σας καλώ να ανταποκριθείτε στο ενεργειακό επαναστατικό κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης. Επανάσταση μέσα στην επικαιρότητα κατά την διάρκεια της παγκόσμιας διάσκεψης για το κλίμα που αναμένεται να καταλήξει σε αποφάσεις για την αναστροφή της υπερθέρμανσης του πλανήτη και σε επίπεδα αύξησης της θερμοκρασίας κάτω από 2ο C.
Συνεχή επανάσταση μετά την λήξη της διάσκεψης για να συντελέσουμε με συγκεκριμένες ενέργειες στην καταπολέμηση των κλιματικών αλλαγών.
Επιτέλους πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής, τα καθημερινά, οι μικρές αλλαγές και η πολιτική μας στάση έχουν μεγάλη σημασία.
Επιτέλους πρέπει να αλλάξουμε τους λαμπτήρες πυρακτώσεως με εξοικονόμησης.
Επιτέλους πρέπει να χρησιμοποιούμε τα μαζικά μέσα μεταφοράς. Η μέρα χωρίς αυτοκίνητο να γίνει καθημερινότητα χωρίς αυτοκίνητο. Το περπάτημα ως την καλύτερη άσκηση του ανθρωπίνου σώματος να το καθιερώσουμε σε μικρές ή μεγαλύτερες αποστάσεις. Υγιεινότερο και οικονομικότερο μέσο είναι το περπάτημα.
Επιτέλους να γυρίσουμε τον κόσμο προς την σωστή κατεύθυνση όπως η παραδίπλα εικόνα της Greenpeace δείχνει.
Όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Greenpeace να υψώσουμε την φωνή μας  για ισχυρή συνθήκη για το κλίμα στην Κοπεγχάγη από τους ηγέτες όλου του κόσμου. Μη πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία για την διασφάλιση της σωτηρίας του πλανήτη.
Εύκολα μπορούμε να γίνουμε ακτιβιστές διαδικτύου με ηλεκτρονική υπογραφή.
Εύκολα μπορούμε να λαμβάνουμε το ειδικό ηλεκτρονικό περιοδικό για ενεργειακούς επαναστάτες.
Ελάτε να γυρίσουμε τον κόσμο στην σωστή κατεύθυνση.
Οι συντονίστριες Greenpeace και Wwf είναι εδώ, είναι στην Κοπεγχάγη, είναι παντού.
Οι ιστοσελίδες και ειδικές σελίδες είναι εύκολο να αναζητηθούν για να συμμετάσχουμε, να ενημερωνόμαστε, να υπογράφουμε, να δραστηριοποιούμαστε ακόμη περισσότερο.
Καλό πλανήτη συνάνθρωποι.