Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 10:50:40 μμ
etpa
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 14:15

Δεύτερη θέση ανάμεσα σε 10 συλλόγους σε τουρνουά η διαδικτυακή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Συντάκτης:

Τη 2η θέση ανάμεσα σε 10 συλλόγους κατέκτησε η διαδικτυακή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς στο 3o Ομαδικό Τουρνουά Rapid, το οποίο έγινε την Κυριακή 10/01/2021 μέσω της πλατφόρμας lichess.org.

 

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν συνολικά 172 σκακιστές και σκακίστριες, ενώ την ομάδα του Κιλκίς εκπροσώπησαν οι (με σειρά κατάταξης): Σπυρλιάδης Αχιλλέας, Μηνάς Ιωάννης, Μπουφίδης Κωνσταντίνος, Δουδουλακάκης Αθανάσιος, Μαγκιάς Βασίλειος, Λαφτσίδης Κωνσταντίνος, Μασλής Κωνσταντίνος, Μόλσον Ρεγγίνα, Στανημερόπουλος Αριστογένης και Κουλαξίδου Ευγενία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι παρτίδες του τουρνουά υπάρχουν στη σελίδα: https://lichess.org/tournament/Kc0eQcLN

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί όσους στήριξαν την ομάδα και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, καθώς και συγχαίρει τον FM Κώστα Τσιάμη, προπονητή του συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού», για τη διοργάνωση και την επιμέλεια των αγώνων.
Υπενθυμίζεται ότι οι προπονήσεις του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς συνεχίζονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, για όσο καιρό διαρκούν τα μέτρα κατά της διάδοσης του COVID-19.