Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:15:39 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Δυνατή μουσική, όργανα γυμναστικής στην πισίνα και Aqua Fitness κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στο Alexandros Sports Center!

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 με τις συμμετοχές να φτάνουν στους 1500 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ακόμη μια Διεθνή επιτυχία για τον Παλαιστικό σύλλογο «Καραγιάννης» Ευρωπού προστέθηκε στη μακρά ιστορία του από τον… συνήθη ύποπτο, Κωνσταντίνο Τσακνάκη.

Με επιτυχίες έκλεισε το πρώτο εξάμηνο της αθλητικής περιόδου 2022 για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς. Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου υλοποιήθηκαν αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης.

Δεκαπέντε χρόνια χωρίς τον Αρίστο. Σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022  συμπληρώνονται δεκαπέντε χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του  συγχωριανού μας Αριστοτέλη Φουντουκίδη, του σημαντικότερου  ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η ομάδα του Μουσικογυμναστικού συλλόγου ΑΡΗ  Παντελεήμονα.

Ο κορυφαίος χαφ στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Κιλκίς, έρχεται στη νεανική ομάδα του Αλέξανδρου για να βοηθήσει με την εμπειρία του και την ποιότητά του, ούτως ώστε να πετύχει αυτή τους στόχους της.

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 23:28

Με επιτυχία ο «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

Συντάκτης:

Τον πρώτο μεγάλο μαζικό αγώνα μετά από 3 χρόνια διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στα πλαίσια των  εκδηλώσεων  για  την απελευθέρωση της πόλης, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς. Σκοπός  αυτής της νέας δρομικής επανεκκίνησης η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και του μηνύματος πως το τρέξιμο είναι χαρά και υγεία.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δαϊλλίδη, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Μιχάλη Αναστασιάδη την τεχνική καθοδήγηση της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και των Κ17 και Κ16 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, Θεόδωρος Ντουντούκης, δίνει συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεταγραφή του Γιάννη Κάργα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ξεχώρισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του «Αίαντα» Κιλκίς με πρωτιές και ατομικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών Κ16 1ου ομίλου που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας στη 01-02/07/2022, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται.