Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 4:01:26 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Ξεχώρισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του «Αίαντα» Κιλκίς με πρωτιές και ατομικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών Κ16 1ου ομίλου που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας στη 01-02/07/2022, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται.

Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 16:25

Αναβάθμιση για το Kinesis Fight Club στο Brazilian Jiu Jitsu

Συντάκτης:
Στις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών παραβρέθηκε η ομάδα εκπαιδευτών του Kinesis Gougoulas Team στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στο αρχηγείο της ομάδας στις 1 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα εξετάστηκαν ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής ομάδας ο Αντώνης Γιαννακίδης που απέκτησε τον βαθμό της μώβ ζώνης 3ο επίπεδο και ο βοηθός του Βασίλης Αναστασιάδης που απέκτησε τον βαθμό της μπλε ζώνης.
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δαϊλλίδη, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Μιχάλη Αναστασιάδη την τεχνική καθοδήγηση της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και των Κ17 και Κ16 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι Μιχάλης Αναστασιάδης και Θεόδωρος Ντουντούκης.

Ανακοινώθηκε από το δήμο Παιονίας το ωράριο λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Ευρωπού, «Δημάρχου Γεωργίου Γίτσου», που προσφέρει στιγμές δροσιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης σε παιδιά.

Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος βρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς, Αναστάσιος Αβραμίδης, εκπροσωπώντας τον σύλλογο στις 18 & 19 Ιουνίου στην Αθήνα.

Όμορφα θεάματα με παιδικά χαμόγελα, ενθουσιώδη ενέργεια και καλά υπολογισμένες κινήσεις στον αέρα είχε το τουρνουά επίδειξης γυμναστικής (τραμπολίνο)  που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, με τη συμμετοχή εκατό και πλέον μικρών αθλητών και αθλητριών από Αθλητικούς Συλλόγους της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 23:16

Με επιτυχία ο Δρόμος Ηρώων 2022 στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Στο πλαίσιο των Ελευθερίων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ο ‘’Δρόμος  Ηρώων Κιλκίς’’. Με εκκίνηση και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς καλύφθηκαν τρεις διαδρομές: ο Δρόμος Ηρώων 10.500 μ, ο Δρόμος Υγείας 4.800 μ. και παιδικός αγώνας ΑμεΑ 1.000 μ.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα με τα ηλικιακά τμήματα Κ13 και Κ15 έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Balkan International Cup, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 24-27 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Μάττας στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Μια δύσκολη και επιτακτική χρόνια για τους «Ατρόμητους» του Καμπάνη Κιλκίς, έφτασε στο τέλος της, με μια σεμνή και οικογενειακή γιορτή, με την παρουσία των  γονέων και των φίλων του ομίλου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη, στηρίζοντάς τον, πάντα στα δύσκολα.