Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020, 8:19:51 πμ
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 19:17

Κούπα Κιλκίς: Το πάθημα ας γίνει μάθημα

Συντάκτης:

Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager).

Το πάθημα ας γίνει μάθημα. Με αυτά τα λόγια γραμμένα από τον Αισχύλο στην τραγωδία του με τίτλο «Αγαμέμνων» θα μπορούσε να ξεκινήσει η νέα σεζόν για τη νέα ΚουΠα Κιλκίς.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 17:55

Πρώτη και μεγάλη νίκη για τον ΑΕΤΟ Κιλκίς

Συντάκτης:

Το Σάββατο 10 Οκτ 2020 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Κιλκίς, στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Το απόγευμα της Κυριακής 11/10 το ξεκίνημα της Αναγέννησης Πλαγιάς

Το Σάββατο 10 Οκτ 2020 στις 18:00 ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ξεκινά τους αγώνες του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ αντιμετωπίζοντας στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ την ομάδα του ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 11:07

Φιλικός αγώνας Αετού Κιλκίς – ΑΟΚ Γουμένισσας

Συντάκτης:

Στην γενέτειρα πόλη της ΕΒΙΝΑΣ ΜΑΛΤΣΗ την Γουμένισσα, ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ έκλεισε τον κύκλο της προετοιμασίας του δίνοντας φιλικό παιγνίδι-το οποίο κρίθηκε προτιμότερο αντί προπόνησης- με την  Ομάδα του ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.

Πρώτο παιχνίδι για την ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Αύριο, Σάββατο 10-10-2020, αντιμετωπίζει εκτός έδρας το μαχητικό ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Ο Πάρης και η παρέα του υπόσχονται να τα δώσουν όλα. Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο της οποίας συμμετέχει ως εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Ο κύβος ερρίφθη πλέον και η ''σταχτοπούτα'' στο θεσμό των εθνικών κατηγοριών ομάδα της Πλαγιάς, νταμπλούχος την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην ΕΠΣ Κιλκίς, ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, την Θεσσαλονικιώτικη ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 20:22

Προπονητικό Σεμινάριο Tae Kwon Do στον Άθλο Κιλκίς

Συντάκτης:
Άλλο ένα Προπονητικό Σεμινάριο έρχεται για τους αθλητες του Tae Kwon Do από τους καλύτερους στο χώρο.
Ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ Διοργανώνει Προπονητικό Σεμινάριο Tae Kwon Do  Στο Golden Athlos Stadium την Κυριακή 11/10/2020 και Ώρα Έναρξης 11.00.
Συμμετοχή Δωρεάν.
Ολοκληρώνεται σχεδόν ο πρώτος μήνας λειτουργίας της νεοσύστατης ακαδημίας βόλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς και έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη και λειτουργία φυτωρίου νέων αθλητών και αθλητριών βόλεϊ.
Τα παιδιά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των προπονήσεων και εξοικειώνονται σταδιακά με τους κανόνες του βόλεϊ.
Την Κυριακη 4 Οκτωβριου πραγματοποιήθηκε Προπονητική Φιλική Αγωνιστική Συνάντηση tae kwon do  από τον  Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς, ως μια από τις  αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται για την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου των αθλητών του Συλλόγου . Η αγωνιστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Α.Σ.ΑΘΛΟΣ  και στον Α.Σ.ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ.